Архива вести 23.02.2017

Мушкарци у паници због плавих коверти из Војске Србије

Блиц 23.02.2017
На адресе неких Београђана стигли су плави коверти са захтевима за покретање прекршајног поступка зато што нису у законом предвиђеном року пријавили промену пребивалишта. Мушки део популације прилично се успаничио… »

У Крагујевцу приоритет набавка медицинске опреме и санитетских возила

иКрагујевац 23.02.2017
Набавка медицинске опреме за Дом здравља и Завод за стоматологију, као и санитетских возила за Завод за хитну медицинску помоћ, биће приоритет локалне самоуправе у области здравства у наредном периоду, речено је на данашњој… »

Британац ухапшен у Лондону због хакерског напада на Дојче телеком

Нови магазин 23.02.2017
Двадесетдеветогодишњи Британац ухапшен је у Лондону по налогу Немачке због сумње да је извршио сајбер напад на Дојче телеком, саопштила је данас немачка полиција. Немачка криминалистичка полиција саопштила је да је… »

Вреле Гуме тест: Ренаулт Гранд Сцениц 1.5 дЦи/110 Интенс

Ауто блог 23.02.2017
Каријера дуга две деценије и преко пет милиона продатих јединица, потврђују да је Ренаулт Сцениц бестселер у сегменту. Но свет се мења, па и Сцениц, који се морао адаптирати другачијим трендовима и укусима По први пут, Гранд… »

Макрон неће проћи први, али победиће у другом кругу

Данас 23.02.2017
* Кад су анкетари Французе директно питали "кога бисте 7. маја 2017. волели да видите на месту председника Француске" подједнак проценат - 21 одсто - навео је Марин Ле Пен и Емануела Макрона. Пре него што је Марин Ле Пен пред… »

Све Николићеве привилегије кад оде са власти

Вести онлине 23.02.2017
Чак и ако не добије неку другу државну функцију по истеку мандата, Томислав Николић не мора да брине, јер ће као бивши председник Србије задржати низ привилегија. Од државе ће месечно примати најмање 104.000 динара, па… »

Фудбал-вести: Бака одбио Кинезе и 12 милиона евра по сезони

Дневник 23.02.2017
Голгетер Милана Колумбијац Карлос Бака одбио је трансфер у кинески Тјанђин који би италијанском клубу донео обештећење од 35 милиона евра, а њему годишњу плату од 12 милиона, троструко већу од садашње. Како преноси… »

Подгорица: Отвара се Српска кућа

Мондо 23.02.2017
Опозициони Демократски фронт саопштио је да су Андрија Мандић, један од лидера тог савеза, и српски премијер Александар Вучић данас у Београду договорили оснивање Српске куће у Подгорици. Фото: тањуг/ димитрије голл/ бк У… »

Либија: 13 мигранта се угушило у контејнеру камиона

Б92 23.02.2017
Триполи -- Либијски Црвени крст саопштио је да се 13 миграната угушило у контејнеру камиона који их је превозио према плажи на западу Либије, преноси АП. Мигранти су намеравали да пређу Средоземно море како би стигли до… »

Отворена реновирана Библиотека САНУ

Политика 23.02.2017
У Српској академији наука и уметности свечано је отворена реновирана Библиотека САНУ. Поздрављајући присутне госте, председник Академије наука Владимир Костић рекао је да су кључне Академијине карике Библиотека и Архив САНУ… »