Архива вести 23.02.2017

Нова опрема за Клинички центар у Крагујевцу

РТС 23.02.2017
У крагујевачки Клинички центар, стигла је најсавременија опрема за дијагностику, вредна око шездесет милиона динара. Клинички центар у Крагујевцу добио је најсавременији ултразвучни апарат за кардиологију са сондом, 20… »

Ветеринар убица из Новог Сада: Искасапио жену сатаром, па осуђен на психијатријско лечење

Блиц 23.02.2017
Новосађанин Александар Кустурић (44) који је сатаром убио своју супругу Даниелу Кустурић (43) 2014. године, осуђен је правоснажном првостепеном пресудом Вишег суда на психијатријско лечење у здравственој установи. Пресуда… »

Порез на дигиталне сервисе!

ПЦ Пресс 23.02.2017
Крајем јучерашњег дана стигла је помало неочекивана информација да ће цене видео игара на сервису Стеам порасти за чак 20 одсто. Наиме, десет земаља нашло се на листи упућеној партнерима у мејлу где се наводи да ће цене… »

"Турска баш лобира да Косово уђе у Унеско - неоосманизам"

Б92 23.02.2017
Косовска Митровица -- Амбасадор Србије при Унеску Дарко Танасковић изјавио је да је Турска "међу најагилнијим земљама" које лобирају за чланство Косова у Унеску. Како каже, то је део њихове (турске) стратегије неоосманизма… »

Ухваћени разбојници: Пљачкаши банке на Бановом брду ухапшени са пленом од 15 хиљада евра

Блиц 23.02.2017
Двојица наоружаних разбојника који су синоћ опљачкали "Рајфајзен" банку у Пожешкој улици на Бановом брду ухапшени су данас. Како сазнаје "Блиц" приведени су С.В.(27) и В.Е.(19), а осумњичени су да су из банке однели суму… »

Случај расизам на Бањици – казне се још чекају

Моззарт спорт 23.02.2017
Чланови Дисциплинске комисије затражили додатне изјаве. Дисциплинска комисија ФСС још није донела коначну одлуку о казнама за виновнике инцидената на крају суперлигашког дуела између Рада и Партизана! Чланови тог тела су на… »

За дужи живот, једите 10 пута дневно

РТВ 23.02.2017
ЛОНДОН - Најновија студија показује да би људи, који буду јели 10 порција воћа и поврћа дневно, могли да продуже живот, објављено је у Лондону. Стручњаци са лондонског Империјал колеџа су закључили да би таквим… »

Ланчани судар на путу Врбас-Кула

Вечерње новости 23.02.2017
Пет аутомобила се данас поподне сударило на магистралном путу између Врбаса и Куле. У судару има неколико лакше повређених људи. Пет аутомобила се данас поподне сударило на магистралном путу између Врбаса и Куле. У судару има… »

Дачић: Обавестићу Вучића о иницијативи Марковића за изборе

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Први потпредседник Владе и лидер СПС Ивица Дачић рекао је данас да разуме разлоге лидера ЈС Драгана Марковића за предлог да се одрже и парламентарни избори, те да ће иницијативу свог коалиционог партнера пренети… »

ЦГ: Маровићев син и званично тражи да служи казну у Србији

Слободна Европа 23.02.2017
Адвокат Милоша Маровића, сина високог функционера владјуће ДПС и некадашњег предсједника Држане заједнице Србије и Црне Горе, Здравко Беговић каже да његов брањеник који је поднио захтјев да затворску казну одлежи у… »