Аутомобили архива вести 23.02.2017

ПСА купује и Протон?

Ауто блог 23.02.2017
Малезијски протон је у проблемима. Потрошили су новац од Кинеза који им је дошао као помоћ јер су у финанијским проблемима. Занимљиво је да, а то су потврдили у ПСА, Протон и ПСА преговарају о инвестирању у Малезији од стране… »

Емисија САТ: 2017 Мазда 3

Ауто блог 23.02.2017
У сунчаној Барселони добили смо прилику да се упознамо детаљно са свим побољшањима и променама које доноси Мазда 3 за 2017. годину. Међу важним новостима је свакако и мали 1.5-литарски дизел агрегат, који сада допуњава… »

Нови Фордови ће препознати ваше расположење

Ауто блог 23.02.2017
Мада су очи аутоиндустрије усмерене у салон аутомобила у Женеви, занимљивости у том сегменту има и на Мобиле Ворлд Цонгрессу који се традиционално одржава у Барселони. Форд ће тако представити свој нови систем препознавања… »

Отворен овлашћени сервис за БМВ и МИНИ старија возила

Ауто магазин 23.02.2017
Отворен је нови овлашћени сервис за БМВ и МИНИ возила, јединствен у југоисточној Европи по томе што је намењен БМВ и МИНИ возилима старости 6 или више година. Кроз Сервис 6+ власницима старијих БМВ и МИНИ возила на нашем… »

Тест: Форд Фоцус 1.5 ТДЦи Бусинесс

Б92 23.02.2017
На тесту се нашла хечбек варијанта Фоцуса са основним турбо дизел мотором снаге 95 кс и средњим од пет пакета опреме. Текст - Иван Катунац; Извор - Ауто Магазин Форд прави аутомобиле мејнстрим карактеристика. За разлику од… »

Теасер: Волксваген Артеон

Тотал цар 23.02.2017
Цртежи Волксвагеновог Артеон модела већ неко време су присутни на интернету, али сада је чекање на праву ствар готово, пошто је немачки произвођач обзнанио да ће овај модел дебитовати на Салону аутомобила у Женеви… »

Нови Мерцедес Е класе Цабрио и АМГ цонцепт на сајму у Женеви

Ауто блог 23.02.2017
Мерцедес је до сада већ открио неке од својих премијера које су припремљене за овогодишњи сајам аутомобила у Женеви (за новинаре се отвара 7. марта), али и даље крије неколико занимљивих новитета. Подсећања ради, још… »

Царлос Гхосн је нови вођа Митсубисхија

Ауто блог 23.02.2017
Смена унутрар групе: Царлос Гхосн, познат под називом "Ле Цост Киллер", из Ниссана прелази у Митсубисхи Досадашњи главни извршни директор Ниссана је ову одлуку донео својевољно, а главни мотив му је повећати конкурентност… »

Најављен Волксваген Артеон

Ауто блог 23.02.2017
Волксваген је објавио сет слика њиховог новог модела Артеон, наследника садашњег ЦЦ-а. Наравно, још увек се ради о теасер сликама које показују само неке делове овог аутомобила, будући да је званична промоција најављена за… »

Карлос Гон више није извршни директор Нисана, али…

Мој ауто 23.02.2017
Карлос Гон, човек који је извукао Нисан са ивице банкрота крајем 90-тих година, више није извршни директор јапанске компаније. После његовог повлачења, ту позицију је преузео Хирото Саикава, човек који 40 година ради у… »