Аутомобили архива вести 23.02.2017

Нови супераутомобил из Италије

Мој ауто 23.02.2017
Италијанска дизајнерска кућа "Италдизајн Ђуђаро" представила је слике свог првог производа из недавно основане куће "Италдизајн Аутомобили специјали". Аутомобил је дизајнирао Филипо Перини, човек заслужан за изглед… »

Даимлер ће Мерцедесе производити у Русији

Ауто блог 23.02.2017
До пре три године је изгледало да ће Русија престићи Немачку као највеће тржиште аутомобила у Европи. Међутим, 2014. почео је сукоб у Украјини и Русији су наметнуте санкције. Аутомобилско тржиште се преполовило и план… »

Карлос Гон иступио са позиције шефа Ниссана

Вреле гуме 23.02.2017
Актуелно: Карлос Гон иступио са позиције шефа Ниссана Карлос Гон, дугогодишњи извршни директор Ниссана Мотор Цо, човек који је спасио компанију банкрота, иступа са позиције ЦЕО-а. Он је готово финиширао свој нови бизнис план… »

Шкода Рапид и Рапид Спацебацк

Вреле гуме 23.02.2017
Рестилизација: Шкода Рапид и Рапид Спацебацк Шкода је актуелна тема последњих месеци. Након лансирања Кодиаqа, освежени су Оцтавиа и Цитиго и успут представљени Кодиаq Сцоут и Спортлине. Произвођач из Младе Болеславе је… »

Алпине А120 на улицама Париза

Ауто магазин 23.02.2017
Препорођена марка Алпине, на аутосалону у Женеви представиће спортски купе А 120 са мотором постављеним у средини. Представљамо вам прве фотографије концепта атрактивног купеа снимљене на улицама Париза... Аутомобили марке… »

Клонови нападају: Кинеска копија сударила се с Порсцхеовим оригиналом

Ауто блог 23.02.2017
Након судара Ланд Ровера и његове кинеске копије нови случај несвакидашњег судара с кинеских путева. Судар се десио на саобраћајници у Шангају када је кинески теренац Зотие СР9 ударио у Порсцхеовог Цаиеннеа. И ништа ту не… »

БМВ М3 Е30 - класик који је вечан

Ауто блог 23.02.2017
Не постоји много модела из серије 3 који могу да привуку пажњу као М3 Е30, док су многи њихови модели и даље у јако добром стању, готово 30. година од њиховог рођења. Спреман да наступи на догађају СилверстонеАуцтионс… »

Овакво тестирање кацига до сада нисте видели

Ауто блог 23.02.2017
Најпризнатији тест када су кациге у питању је свакако СХАРП тест, који додељује до пет звездица за квалитет. Тест који вам данас доносимо дефинитивно није ни познат ни признат као СХАРП, али је сигурно забавнији. Није нимало… »

Лумма Десигн ЦЛР Б900 Бентлеи Бентаига

Ауто блог 23.02.2017
Бентлеи Бентаига је до сада прошао дотеривање у неколико тјунинг кућа, а најновији у низу је овај пакет за модификацију који је представио Лумма Десигн. Назван ЦЛР Б900, пакет садржи бројне елементе од угљеничних влакана… »

Летећи мотоцикл Ховерсурф Сцорпион-3

Ауто блог 23.02.2017
Популарне летеће стварчице из научнофантастичних филмова су прилично кул, што не би могло да се каже за досадашње прототипове из стварног света Ипак, с развојем дронова амбициозни инжењери су напокон добили прилику да… »