Београд архива вести 23.02.2017

Тренинг радионица на Чукарици „Откријте своје предузетничке особине“

Студио Б 23.02.2017
Женско предузетништво данас је било у жижи радионице намењене женама Чукарице. ГО Чукарица у сарадњи са Удружењем пословних жена и Удружењем жена на прекретници , а уз подршку Министарства за запошљавање… »

„Политика” окитила дрво позитивних мисли

Политика 23.02.2017
Запослени у нашем листу написали су безброј порука подршке оболелима од ретких болести. Национална организација за ретке болести Србије (НОРБС) покренула је акцију под називом „Дрво позитивних мисли”, у сусрет обележавању… »

Асфалтирање улица у Борчи

Студио Б 23.02.2017
Улица “ Први мај ” у Борчи прва је од 32-ве на Палилули које ће бити асфалтиране у овој години, каже председник општине Александар Јовичић. Неприступачне улице без асфалта наши су приоритети, поручио је Јовичић и… »

Побегао, бато! Контроверзни научник отказао трибину у обреновачкој цркви, публика разочарана

Блиц 23.02.2017
Трибина "Како да обновимо Душаново царство" у црквеном дому Црквене општине Обреновац, коју је требало вечерас да одржи контроверзни научник др Мирољуб Петровић, од скоро звезда друштевних мрежа и интернета због својих… »

КЦ Чукарица: Хуманитарни концерт за помоћ Огњену Петровићу 6. марта

Курир 23.02.2017
БОГРАД - Хуманитарни концерт за помоћ двадесетпетогодишњем Огњену Петровић, сину преминулог српског новинара Зорана Петровића Пироћанца, који болује од Хочкиновог лимфома - врсте излечивог рака, биће одржан у… »

Нови хит на Сајму: Разгледање Београда хеликоптером

Блиц 23.02.2017
Сви посетиоци 39. београдског Сајма туризма, ових дана могу обићи и штанд Туристичке организације Београда (ТОБ) која доноси много новина од којих је најзанимљивија разгледање српске престонице хеликоптером. Како је рекао… »

Од капута до бермуда: Погледајте како Београд данас изгледа на 20 степени

Блиц 23.02.2017
Сунце и пријатно време измамило је бројне суграђане и госте града да прошетају најпознатијом београдском улицом - Кнез Михаиловом, у потрази за местом више у баштама кафића и занимљивостима које град може да понуди. Целом… »

Пажња, избегавајте газелу: Велике гужве од Душановца до Новосадског пута

Блиц 23.02.2017
Поподневни шпиц је у пуном јеку, а најкритичније је на мосту Газела где су се гужве прелиле од Душановца па све до Новосадског пута, јављају београдски таксисти. - На Газели су се формирале колоне возила у оба правца и… »

Пожари на неколико локација у Београду

Вечерње новости 23.02.2017
На неколико локација у Београду запаљена је трава, а ветар који дува прети да утиче на ширење ватрене стихије. Послате ватрогасне екипе да се изборе са пожарима. На неколико локација у Београду запаљена је трава, а ветар… »

Два судара на аутопуту, једна девојка повређена

Блиц 23.02.2017
У два судара која су се догодила у року од сат времена на београдским улицама, једна девојка је лакше повређена. Једна женска особа лакше је повређена у саобраћајној незгоди која се догодила код Змајеве пумпе на аутопуту, на… »