Извор: Бета архива вести 23.02.2017

Производи Нестле биће мањи слатки и здравији

Бета 23.02.2017
Сви производи прехрамбене компаније Нестле у Европи до краја ове деценије имаће у просеку пет одсто шећера мање него сада, саопштила је она данас. Нестле се обавезао да у својим производа који ће на европском тржишту бити… »

ДСС: Биста Шевченку у Новом Саду прст у око Русији

Бета 23.02.2017
Градски одбор Демократске странке Србије (ДСС) у Новом Саду оценио је данас као "потпуно непримерену и неприхватљиву" иницијативу за постављање споменика Тарасу Шевченку у Новом Саду. "Тарас Шевченко се прославио као борац… »

Ђурић: Без заједничког кандидата, избори постају опозиционо такмичење

Бета 23.02.2017
Посланик Покрета Доста је било (ДЈБ) у СКупштини Србије, Владимир ДЈурић оценио је да опозиција треба да има заједничког кандидата на предстојећим председничким изборима, јер ће се они у супротном претворити у "опозиционо… »

ПЕС турнир од 27. фебруара у Делта ситију

Бета 23.02.2017
Традиционални турнир у видео игрици "Про Еволутион Соццер 2017" (ПЕС) одржаће се од 27. фебруара до 2. марта у београдском тржном центру Делта сити, саопштили су данас организатори. Очекује се да ће на турниру, у атријуму… »

Атеисти Србије подржали Сашу Јанковића

Бета 23.02.2017
Удружење Атеисти Србије подржало је данас будућег председничког кандидата Сашу Јанковића и оценило да је реч о особи која је "искра секуларности". Они су у саопштењу подсетили на Јанковићеву изјаву: "Српска православна… »

Кораћ: Вучић кандидатуром избегава одговорност

Бета 23.02.2017
Премијер Александар Вучић кандидује се за председника из два разлога - први је јер не верује ни сам да ће СНС суверено владати наредних пет година, а други што са позиције председника није одговоран за обећања која је давао… »

Јеремић: Победићу ако на изборима људи буду гласали срцем и из стомака

Бета 23.02.2017
Будући председнички кандидат Вук Јеремић изјавио је синоћ у Прибоју да ће победити ако људи на изборима буду гласали срцем и стомаком. "Или ће неко да упали светло и каже: Људи, ми у Србији најлошије живимо. Сви то… »

Ленс Армстронг на суду у новембру

Бета 23.02.2017
Рочиште о 100 милиона долара колико у судској тужби тражи америчка влада од бициклисте Ленса Армстронга заказано је за новембар.   Судија америчког окружног суда Кристофер Купер заказао је судјење за 6. новембар у… »

Тужбе против свих па и НИС-а због еколошке таксе

Бета 23.02.2017
Министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић рекао је да ће држава поднети тужбе против свих компанија које не плаћају еколошку таксу за мазива и друге производе, укључујући и Нафтну индустрију… »

Протестовали бивши радници ХИ Жупа

Бета 23.02.2017
Око 200 бивших радника Хемијске индустрије "Жупа" у стечају протестовало је данас у Крушевцу јер им нису исплаћене заостале плате. "Око 400 запослених има по извршним судским пресудама потраживање према Жупи појединачно… »