Извор: БК ТВ архива вести 23.02.2017

Хаос у Сарајеву: Прекинута седница Председништва БиХ, Иванић и Изетбеговић дају одвојене изјаве

БК ТВ 23.02.2017
Ванредна седница Председништва БиХ на којој је требало да се говори о ревизији пресуде по тужби БиХ против Србије, прекинута је. Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Младен Иванић обратио се јавности након што је… »

Председнички избори у Србији: Орбан подржао Вучића

БК ТВ 23.02.2017
Мађарски премијер Виктор Орбан подржао је данас одлуку Савеза војвођанских Мађара (СВМ) о подршци председничкој кандидатури Александра Вучића. Орбан, који је и лидер мађарске владајуће странке Фидес, у Будимпешти је… »

Мађарска гради нову ограду дуж границе са Србијом

БК ТВ 23.02.2017
Дуж 175 километара мађарско-српске границе биће изграђена нова заштитна ограда, иза већ постојеће, најавио је на конференцији за новинаре у Будимпешти министар у мађарској влади Лазар Јанош. Јанош је навео да је за ту… »

Амбасада Турске у БиХ: Захтев за ревизију је правно питање

БК ТВ 23.02.2017
Амбасада Турске у Босни и Херцеговини издала је данас саопштење у којем самтра да је захтев за ревизију пресуде по тужби БиХ против Србије -правно питање. "Питање о којем се расправља је чисто правно питање. Ради се о… »

Црна Гора очекује да постане пуноправна чланица НАТО крајем маја

БК ТВ 23.02.2017
Црна Гора је добила гаранције да ће Сенат САД ратификовати Протокол о приступању НАТО, изјавио је црногорски министар спољних послова Срђан Дармановић. Он је изразио очекивање да ће његова земља постати пуноправна… »

Ово је последња недеља пред велики пост и прави верници једну ствар морају да испоштују!

БК ТВ 23.02.2017
Седмица пред почетак Великог поста зове се сиропусна недеља. Она је припремног карактера и ево шта подразумева. Сиропусна недеља или Недеља праштања, у народу позната и као Сирна недеља, Бела недеља, последња је… »

Напокон откривена тајна коју је Слободан Милошевић деценијама сакривао!

БК ТВ 23.02.2017
О приватном животу бившег председника Србије, Слободана Милошевића, зна се тек колико је он допуштао да се зна. Након 11 година од његове смрти, и даље га прате бројне контроверзе, а једна о дњих је недавно расветљена. У… »

Хаос! Снажно невреме погодило централни део Британије, једна жена погинула, а саобраћај је хитно обустављен! (фото, видео)

БК ТВ 23.02.2017
Брзина ветра прелазила 100км/х! Једна жена погинула је данас након што је цигла погодила у главу током снажне олује која је погодила централни део Велике Британије. Сторм Дорис: Воман киллед ас УК хит би виндс реацхинг 94мпх… »

Страшна несрећа код Владичиног Хана: Аутобус пун српских војника слетео с пута, има повређених!

БК ТВ 23.02.2017
Аутобус који је превозио 40 припадника 4. бригаде Копнене војске на релацији Ниш - Врање, јутрос је код Владичиног Хана слетео с пута, а према првим информацијама више особа је повређено, саопштило је Министарство одбране… »

Људи су буквално "полудели" због ове рекламе и погледајте зашто! (фото, видео)

БК ТВ 23.02.2017
Познати ланац супермаркета објавио је рекламу која је наљутила цео свет, али да ли то била намера? Ланац супермаркета "Едека" у Немачкој објавио је рекламу која је ражестила јавност, јер се сматра да се у њој вређају гојазни… »