Извор: Блиц/Београд архива вести 23.02.2017

Стиже 12 жутих школских аутобуса за превоз ђака са - ротацијом

Блиц 23.02.2017
Градоначелник Београда Синиша Мали присуствовао је данас у ГСП „Београд” потписивању уговора о набавци 12 нових аутобуса за превоз школске деце. - ГСП први пут у историји набавља 12 школских аутобуса који су намењени… »

Прихватилиште за децу: прославило 59. рођендан, али су и даље у старим просторијама

Блиц 23.02.2017
Прихватилисте за децу јуче је прославило 59. годину постојања, а дечица су диван дан прославила са пријатељима уз мађионичарске трикове, балет, представу и наравно торту. Још када би их надлежни коначно частили… »

Пронађено дете на Видиковцу: Седмогодишњак се сам вратио родитељима

Блиц 23.02.2017
Седмогодишњи дечак, који је нестао поподне на Видиковцу, у Улици Видиковачки венац, код луна-парка прекопута "Мекдоналдса", вратио се сам код родитеља! Како незванично сазнајемо, у питању су мигранти. Дечакова мајка… »

Вандали: за два дана демолирали две композиције БГ воза

Блиц 23.02.2017
Две гарнитуре БГ воза, у два дана, претрпела су озбиљна оштећења услед вандализма још непознатих починилаца. У понедељак 20. фебруара, од стране непознатог лица дошло је до испољавања вандализма у гарнитури БГ воза… »

Удес: Током ноћи у несрећи повређена једна жена

Блиц 23.02.2017
Протекле ноћи на углу улица Благоја Паровића и Жарковачке, у Београду, једна жена (36) је повређена у удесу, речено је јутрос у Хитној помоћи. Портпаролка те службе Нада Мацура рекла је агенцији Бета да се саобраћајна… »

"Комбанк арена": добила малу салу, а ускоро стиже и ново име

Блиц 23.02.2017
Градоначелник Београда Синиша Мали и председник Скупштине града Никола Никодијевић обишли су “Комбанк арену”, велику салу, где се врше припреме за Европско првенству у атлетици у дворани, а потом и малу салу чија је… »

Данас отварање реновиране Библиотеке САНУ

Блиц 23.02.2017
Реновирана Библиотека Српске академије наука и уметности биће данас свечано отворена. Како је најавила Академија, на свечаности ће говорити председник САНУ академик Владимир С. Костић, управник Библиотеке САНУ академик Миро… »

Узбуна у Карађорђевој: Човек лежао на улици без свести, станари, мигранти и Жандармерија на ногама

Блиц 22.02.2017
Читава узбуна дигла се вечерас у Карађорђевој улици, прекопута Главне аутобуске станице где је без свести, наизглед и без знака живота лежао мушкарац коме је у помоћ притекла и Жанадармерија. Припадници ове специјлане… »

Сајам средњих школа на Савском венцу

Блиц 23.02.2017
Општина Савски венац у сарадњи са Секретаријатом за образовање и дечју заштиту организује у суботу 25. фебруара Сајам средњих школа за основце завршних разреда. Сајам ће и ове године, по четврти пут, бити одржан у… »

Београђани опрез: Девојка измамљује новац од људи у Ресавској улици

Блиц 23.02.2017
Суграђанин који је желео само да помогне девојци у невољи на крају је остао преварен. Он је помогао девојци у Ресавској улици којој је, наводно, требао новац за гориво, да би је убрзо видео како и даље измамљује новац од… »