Извор: Данас архива вести 23.02.2017

Војници стабилно након слетења аутобуса са пута

Данас 23.02.2017
У име министра одбране, припаднике Војске Србије повређене у јутрошњој саобраћајној незгоди, збринуте у нишкој Војној болници и Клиничком центру, обишао је пуковник Михаило Зоговић. Заменик начелника Управе за односе са… »

Вучић: Србија 2016. зарадила 1,42 милијарде евра од туризма

Данас 23.02.2017
Током четири дана трајања на 39. Међународном сајму туризма у Београду, који је отворен данас и траје до недеље у 17 часова на Београдском сајму представиће се 1.100 излагача из 56 земаља међу којима су и Кина, Русија и… »

БиХ предала Хагу захтев за ревизију пресуде

Данас 23.02.2017
Додик: Изетбеговић уводи нову праксу понашања. Делегација Босне и Херцеговине предвођена Дејвидом Шефером, Фон ван ден Бзеном и Сакибом Софтићем предала је захтев за ревизију пресуде БиХ против Србије. Делегација БиХ је… »

Вучић: Одлука о парламентарним изборима до понедељка

Данас 23.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић рекао је данас да је близу тога да одлучи да ли ће бити одржани ванредни парламентарни избори, али и да је још неће саопштити. Он је на отварању Сајма туризма, истакао да је "видео захтеве… »

Осам понуда за куповину ПКБ

Данас 23.02.2017
На јавни позив Владе за куповину Пољопривредног комбината Београд (ПКБ) стигло је осам писама, преноси РТС. Писма су послали "Ел Дахра" из Уједињених Арапских Емирата, МК група, "Индустрија меса Матијевић", једно физичко лице… »

Суђење оптуженима за убиство Ћурувије одложено до априла

Данас 23.02.2017
Суђење оптуженима за убиство власника и главног и одговорног уредника Европљанина и Дневног телеграфа Славка Ћурувије у Специјалном суду данас је отказано због проблема за техником. Наредни главни претрес предвиђен је за… »

Младен Шарчевић: Не можемо преписивати

Данас 23.02.2017
Да бисмо решили проблем незапослености младих неопходно је да сагледамо потребе тржишта и државе и да на основу тога обликујемо сопствени модел дуалног и предузетничког образовања, рекао је министар Младен Шарчевић на… »

Министарство финасија: Штедише из периода СФРЈ да пријаве потраживања

Данас 23.02.2017
Штедише који су до 27. априла 1992. године имали девизну штедњу у банкама на територији бивше СФРЈ треба да пријаве своја потраживања, саопштено је из Министарства финансија Србије. Министарство је позвало држављане… »

Чанак: Опозицији је потребан заједнички кандидат

Данас 23.02.2017
Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак изјавио је да ће његова странка учинити све да председник СНС-а Александар Вучић не постане председник Србије и апеловао на уједињавање опозиције на предстојећим… »

Давенпорт: ЕУ до 2013. издвојила 100 милиона за Србију

Данас 23.02.2017
Европске институције нису само апсктрактна прича, већ се ради о конкретним пројектима, који могу да унапреде положај појединаца и ојачају капацитете локалне самоуправе. То је данас рекла министарка Јадранка Јоскимовић на… »