Извор: Хот спорт архива вести 23.02.2017

Николић мора без Евертона: Познато ко ће заменити Бразилца и Ђурђевића у стартних 11 (фото)

Хот спорт 23.02.2017
Млади Црногорац и стасити Камерунац би требало да замене Евертона и Ђурђевића. У мечу са Радом два играча Партизана, Урош Ђурђевић и Евертон Луиз, су зарадили парне картоне, па не могу у суботу да наступе против Борца из… »

Хотспорт тикет дана: ‘Дан д’ – домаћина! Четири ‘кеца’ у Лиги Европе

Хот спорт 23.02.2017
После Лиге шампиона на ред долазе реванши Лиге Европе, па смо изабрали мечеве по квотама кладионице 'Максбет'. АЈАКС – ЛЕГИЈА 1 (1.40) После нуле у првом мечу очекује се да домаћин оствари победу за пролаз даље и припада… »

Проблеми за ‘грофа’: Пауза због повреде пред једним од најбољих играча (фото)

Хот спорт 23.02.2017
Полако спада оток, одлуку о томе да ли ће Француз паузирати ће клуб донети сутра пред пут. Пех је имао Дамјан Ле Талек на мечу са Новим Пазаром, а поред чињенице да повреда није тешка, опоравак није потпуно завршен. Како… »

Времеплов: Како је Жигић ‘утишао топове’ и разгалио Вембли (видео)

Хот спорт 23.02.2017
Времеплов нас враћане тако давно, тачно шест година уназад, када је Бирмингем освојио свој последњи трофеј, а до њега га је водио српски горостас. Била је то година за памћење ‘плавих’. Иако се клуб борио за опстанак и… »

Добре вести за Делије: Звезди олакшан пут ка Топ 8 Евролиге

Хот спорт 23.02.2017
Лепе вести за Делије нису стигле из Турксе, али јесу из Немачке, тачније следећег ривала црвено-белих у Евролиги. Наиме, реч је о Бросе Баскету. Немачки шампион остао је без једног од најбољих играча, Реч је о Летонцу… »