Извор: Југ пресс архива вести 23.02.2017

Медју повредјеним војницима нема животно угрожених

Југ пресс 23.02.2017
ВРАЊЕ-ВЛАДИЧИН ХАН Међу припадницима 4. бригаде Копнене војске, који су повређени када је аутобус из за сада непознатих разлога јутрос код Владичиног Хана слетео с пута, нема животно угрожених, саопштила је Војска Србије… »

Теска саобрацајка код Хана, повредјени војници

Југ пресс 23.02.2017
ВЛАДИЧИН ХАН Више војника је повредјено у саобраћајној несрећи јутрос код Владициног Хана сазнаје ЈУГпресс. Аутобус који је превозио 40 припадника 4. бригаде Копнене војске на релацији Ниш – Врање, јутрос је код… »

Усвојене измене статута јавних установа

Југ пресс 23.02.2017
На седници Градског већа у Врању разматране су измене и допуне Статута Позоришта, Народног музеја, Библиотеке, Историјског архива и Школе анимираног филма. Тиме је извршено усклађивање овог акта јавних установа са законом о… »

Градоначелник обишао предузеће АБД Комерц у Белановцу

Југ пресс 23.02.2017
ЛЕСКОВАЦ Пословну јединицу у Лесковцу фирме АБД Комерц обишао је данас градоначелник Лесковца Горан Цветановић . Реч је о једном од водећих произвођача виљушкара у Србији, чија се пословна јединица у Лесковцу, поред… »

Цветановић: Домаћине, алал вера

Југ пресс 23.02.2017
ЛЕСКОВАЦ Саша Вељковић из Петровца има 33 године и са својом породицом је створио пољопривредно газдинство које броји 50 музних крава и 60 јуница различитих величина. За потребе исхрањивања стоке обрађују 70 хектара… »

ЕпуС реализује пројекат „Буди другачији 2“

Југ пресс 23.02.2017
ЛЕСКОВАЦ У оквиру имплементације новог ЕпуС-вог пројекта, под називом „Буди другачији 2 – Потврђивање скалабилности модела Активатор кроз изградњу имплементационих капацитета у складу са захтевима повећаног броја… »

Амбасадор Јапана у Нишу

Југ пресс 23.02.2017
НИШ Сарадња Амбасаде Јапана и града Ниша, која је и до сада била на завидном нивоу, у наредном периоду биће унапређена и то у више смерова -речено је данас приликом сусрета у Градској кући амбасадора Јапана Ђуићи… »

Пријем за нишке извидјаче

Југ пресс 23.02.2017
НИШ Мисија извиђаштва је да допринесе образовању младих људи, кроз систем вредности заснован на скаутском завету и закону, да помогне изградњу бољег света у коме су људи остварени као појединци и имају конструктивну улогу… »

Медјугранична сарадња Медијане и бугарске општине Монтана

Југ пресс 23.02.2017
НИШ Градској општини Медијана одобрен је пројекат „Побољшање нематеријалног културног наслеђа у пограничном региону“ (“Импровемент оф интангибле цултурал херитаге ин тхе цросс бордер регион”) у позиву за… »

ЈКП Медијана обновила возни парк

Југ пресс 23.02.2017
НИШ Данас су у јавно комуналном предузећу Медијан представљена нова возила намењена чишћењу града. Како је речене из ЈКП Медијане у нови возни парк уложено је 40 милиона динара. Набављена су два аутосмећаћара… »