Извор: Курир архива вести 23.02.2017

Дробњак конкурише за директора Путева Србије Приложићу свој ЦВ па ако се пријави бољи, нека победи

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Вршилац дужности директора јавног предузећа "Путеви Србије" Зоран Дробњак изјавио је да ће конкурисати за место директора у том предузећу. Он је рекао да још није предао документацију, јер има времена до половине… »

Нова македонска влада у марту: Зоран Заев успео да се договори са албанским странкама

Курир 23.02.2017
Лидер опозиционих социјалдемократа у Македонији Зоран Заев изјавио је данас да очекује да нова влада буде формирана у марту након што је његова СДСМ постигла договор о свим кључним питањима са албанским странкама. "Сада… »

Преокрет! Палма тражи парламентарне изборе: Очекујем да ће Дачић подржати мој предлог

Курир 23.02.2017
Јединствена Србија предлаже премијеру Александру Вучићу да се у Србији заједно са председничким распишу и ванредни парламентарни избори. "Разлог за расписивање ванредних парламентарних избора је учвршћивање јединства и… »

Ослабила домаћа валута: Евро данас 123,92

Курир 23.02.2017
Динар је данас ослабио према евру за 0,1 одсто и званични средњи курс је 123,9241 динара, објавила је Народна банка Србије (НБС). Евро је јуче коштао 123,8332 динара. Динар је слабији за 0,5 одсто него пре годину дана, ;исти… »

Шок у Енглеској: Ранијери добио отказ, Лестер отпустио творца чуда

Курир 23.02.2017
Италијански стручњак Клаудио Ранијери добио је отказ у Лестеру, преносе британски медији. Ранијери је творац једног од највећих чуда у историји енглеског фудбала, јер је прошле сезоне Лестер, тоталног аутсајдера, довео до… »

Будимпешта стала иза лидера СНС: Орбан подржао одлуку СВМ о подршци Вучићу

Курир 23.02.2017
СУБОТИЦА - Мађарски премијер Виктор Орбан данас је, током сусрета са председником Савеза војвођанских Мађара (СВМ) Иштваном Пастором, подржао одлуку те странке о подршци председничкој кандидатури Александра Вучића. Орбан… »

Утврђују се ко за рат: Мађари на граници са Србијом граде још једну ограду и четири војне базе

Курир 23.02.2017
БУДИМПЕШТА - Дуж 175 километара мађарско-српске границе биће изграђена нова заштитна ограда, иза већ постојеће, најавио је на конференцији за новинаре у Будимпешти министар у мађарској влади Лазар Јанош. Јанош је навео… »

Шешељ о захтеву хага да буде осуђен: Они ме не интересују, ја се тамо не враћам

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - "Они то раде како би дестимулисали и одвратили грађане Србије да гласају за мене на председничким изборима", рекао је председник СРС Војислав Шешељ, оцењујући захтев Тужилаштва међународног суда у Хагу да му се… »

Бугарски генерал очајан: Србија постаје лидер У региону, а нама ништа!

Курир 23.02.2017
Некадашњи шеф бугарске обавештајне службе, генерал Кирчо Киров рекао је да Србија постаје регионални војни фактор. Он каже да док Бугарска, као чланица НАТО, има проблем са наоружавањем, Србија од Русије добија бесплатно… »

Срећан пут: Добра видљивост и проходност, камиони на границама и по неколико сати

Курир 23.02.2017
Неочекивано високе температуре за ово доба године, више сунчаних интервала и добра видљивост, условљаваће добру проходност путева, али због тога долази до отапања снега, посебно у вишим планинским пределима, а самим тим и… »