Извор: Курир архива вести 23.02.2017

Хрватски новинар тужио портал због срамотног прогласа: Сметају им Срби на ријечком универзитету

Курир 23.02.2017
Хрватски новинар и теолог Драго Пилсел поднео је хрватском Државном тужилаштву кривичну пријаву против Виктора Кордиц́а, главног уредника хрватског сајта „Дневно.хр“, због, како је Пилсел писаним путем саопштио… »

(Видео) Луксуз и прскање шампањцем: Ево како живи Обамина ћерка

Курир 23.02.2017
Ћерка Барака Обаме, Малија провела је неколико дана у Аспену, познатом скијалишту у Колораду у друштву својих пријатеља, углавном наследника најбогатијих и најутицајнијих људи. У њеном друштву нашли су се унук славне… »

(Фото) ужас у Нишу: Око 2.000 неизлеглих јаја и пилића бацили у контејнер

Курир 23.02.2017
НИШ - Кутије са љускама, полуизлеглим јајима и углавном мртвим пилићима из контејнера су извукли волонтери нишког Удружења Зоо Планет, а како су казали, ноћас их је приметила суграђанка која је туда пролазила. За сада није… »

Пронађен дечак који је нестао на Видиковцу: Сам се вратио родитељима

Курир 23.02.2017
Седмогодишњи дечак, који је нестао поподне на Видиковцу, у Улици Видиковачки венац, код луна-парка прекопута "Мекдоналдса", и вратио се сам код родитеља! Према првим сазнањима, у питању су мигранти. Дечакова мајка накратко… »

Пожар гута суву планину: Захваћено преко сто хектара шума и ливада

Курир 23.02.2017
НИШ - Обронке Суве планине измедју села Банцарева, Глоговца и Равног Дола у току поподнева захватио је пожар, сазнаје Бета од мештана који су се у гашењу прикључили ватрогасцима. Према речима мештана, пожар је захватио… »

Сетва, жетва, ријалити и пријемни испит: Криминалци траже одлагање робије због свега и свачега

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Сваке године 500-600 осуђеника подноси молбе за одлагање извршења затворске казне, од чега, према подацима основних судова, буде усвојено око половине. Према речима Иване Рамић, портпаролке Првог основног суда у… »

Поворка уз велико обезбеђење и колеге: Мира Шкорић сахранила мама Милку

Курир 23.02.2017
Фолк певачица Мира Шкорић данас је на Лешћу сахранила своју мајку Милку, која је прошле суботе преминула у 71. години. Њена мајка Милка је, иначе, сахрањена у породичној гробници Шкорића у којој већ почива Мирин деда… »

Зрењанинци опрез: Лажни радници водовода оперишу по граду

Курир 23.02.2017
ЗРЕЊАНИН - Из зрењанинског "Водовода и канализације" упозорили су данас да се у том граду непозната лица лажно представљају као радници тог предузећа и нуде услугу провере унутрашњих инсталација. "Добили смо више позива… »

ВУЧИЋ поручио на сајму туризма: Надам се директној авио линији са Кином

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Премијер Александар Вучић изјавио је данас да се нада добрим вестима о отварању директне авионске линије са Кином. што би, рекао је, допринело још већем и убрзанијем расту броја кинеских туриста у Србији али и… »

Расветљено разбојништво у инђији: Маскиран и с ножем крао пазар!

Курир 23.02.2017
ИНЂИЈА - Оперативним радом инђијске полиције расветљено је разбојништво извршено на штету запослених у трговинској радњи у околини града и идентификовали 40-годишњака са подручја Старе Пазове који се терети за ово… »