Извор: Курир архива вести 23.02.2017

Ово је најскупље продат стан у Србији Квадрат коштао 5.290 евра и ево у ком делу Београда се налази

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Иако се новоградња, по правилу, продаје по вишим ценама у односу на коришћене станове, најскупљи стан у Србији, у прошлој години, ипак није био новоградња. Продат је у београдској општини Стари град, а за… »

(Видео) Драматично слетање током олује: Британски пилоти стављали главу на коцку

Курир 23.02.2017
Многи авиони на британским аеродромима имали су великих проблема приликом слетања због јаког ветра који је некада достизао 160 километара на час. Олуја названа Дорис захватила је ову земљу и однела најмање један живот, а… »

Штета око 210.000 динара: Вандали данима демолирају гарнитуре БГ воза

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Предузеће Србија воз саопштило је данас да су непозната лица у претходних дана оштетили гарнитуре БГ воза и причинили материјалну штету процењену на око 210.000 динара. Како се наводи, индиректна штета за… »

Порука Путина руским војницима у Сирији: Наш задатак је да уништимо терористе!

Курир 23.02.2017
Руска војска је нанела значајну штету међународном тероризму у Сирији и то је довело до тога да почну мировни преговори између опозиције и Дамаска, изјавио је председник Русије Владимир Путин током сусрета са официрима… »

Рогозин рекао да Русија има три савезника: А ево на кога је мислио...

Курир 23.02.2017
Потпредседник Владе Русије Дмитриј Рогозин честитао је грађанима Дан бранилаца отаџбине на својој страници на Фејсбуку тако што је парафразирао чувену реченицу императора Александра Трец́ег — на целом свету имамо само… »

Штрајк радника Ужичких Путева: Одблокирана магистрала Ужице-Златибор

Курир 23.02.2017
УЖИЦЕ - Радници Ужичких путева, који су у штрајку од понедељка, блокирали су јутрос око 11 часова две траке на магистрали Ужице-Златибор, у месту Сурдук, а једном траком су наизменично пропуштају возила. Радници траже… »

Драма код Главчићевог моста: Скочио у Ибар због жене, спасли га пецароши

Курир 23.02.2017
Мушкарац средњих година, скочио је јутрос око 9 сати са Главчићевог моста у Ибар. Иако је скочио са висине од двадесетак метара, у корито које није дубље од метар и по, према речима очевидаца, човек се није онесвестио… »

Добра прилика за запослене Нишлије: Бесплатно усавршавање у Индији!

Курир 23.02.2017
НИШ - Амбасадорка Индије Нариндер Чаухан позвала је запослене Нишлије да се пријаве за бесплатан програм стручног усавршавања које организује индијска амбасада. За овај програм могу да се пријаве сви стално запослени… »

Тресла се вила: Крунићка урадила Теодори нешто што никад нико није урадио у ријалитију

Курир 23.02.2017
Када је Дадо, бивши учесник "Парова", гостовао у емисији "Упознајте Парове", између осталог је рекао да је Теодора Радоичић поздравила све учеснике, а Јелени Крунић и Далили Мујић поручила да им одлично стоје њене… »

Лепа вест за ученике: Данас исплата кредита и стипендија

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Министарство просвете, науке и технолошког развоја саопштило је да исплата ученичких кредита и стипендија за 12.225 ученика, који су изабрани на конкурсу почиње данас за школску 2016/2017 годину. Месечни износ… »