Извор: Курир/Култура архива вести 23.02.2017

Лане Гутовић открио: Због ишијаса још нисам гледао нову Зону Замфирову

Курир 23.02.2017
Он је такође открио и да не одлази на снимања док му се не уплати хонорар. Милан Лане Гутовић тумачи један од главних ликова у филму „Зона Замфирова 2“, али и поред тога, он још није погледао остварење које је премијеру… »

(Видео) Слава на лепе очи: Ових 8 глумаца немају ни једну једину добру улогу

Курир 23.02.2017
Мишљења се разликују, али готово сви ће се сложити да ови холивудски глумци нису заслужили свој статус и славу. Често док гледамо неки филм помислимо - "Како је он/а добио/ла ову улогу?" Ово правило притом уопште не важи… »

Чкаља нас је упозорио још 2000. Године: Гласови се купују уљем и шећером!

Курир 23.02.2017
Миодраг Петровић Чкаља био је некада, слободно се може рећи, највољеније ТВ лице. Глумац и комичар врсног талента. Нажалост, у последњим годинама живота, заборављен од стране државе. Није често давао интервјуе, али… »

Слобода Мићаловић: Не могу да их сачувам, моје ћерке оптерећује што смо познати!

Курир 23.02.2017
Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић труде се да сачувају своју приватност, али њиховим ћеркама ипак не прија да буду у жижи јавности. Овај пар већ је 9 година у браку, у коме имају ћерке Милу и Веру. Небојша Мандић… »

Открили смо највећу мистерију балкана: Ево ко је мистериозна баба у црном из Ко то тамо пева!

Курир 23.02.2017
Ако досад нисте били свесни 'слепог путника' у аутобусу 'Крстић и син', време је да се коначно упознате... Ремек-дело Слободана Шијана из 1980. о путницима распалог аутобуса који из српске припиздине путују према Београду у… »

Ексклузивно хит серија Убице мог оца направила хаос Телевизије се отимају за емитовање нове сезоне!

Курир 23.02.2017
Нове епизоде откупила је "Дајрект медија", па ћемо авантуре инспектора Александра гледати на оном каналу који понуди најбоље услове. Љубитеље телевизијске серије "Убице мог оца" обрадоваће вест да је компанија "Дајрект… »

Рокерско срце жике тодоровића куца и за фолк: Ево уз који народњак сам преживео војску!

Курир 23.02.2017
Глумац Срђан Жика Тодоровић, који је тренутно у жирију "Ја имам таленат"!, свирао је у ЕКВ, али му није проблем да каже да се сусрео са народњацима. "Ја сам народњаке научио у војсци. Свирао сам народњаке у оркестру… »

Катарина и Милан Громилић: Свако дете је благослов

Курир 23.02.2017
Балетски играчи и супружници Катарина и Милан Громилић описују којим вредностима уче ћерке Лару и Хану и шта је у њихову свакодневицу унела петомесечна беба Маша, чијим су рођењем досањали свој сан о великој породици… »

Мајку изгубила у стравичној несрећи коју је она преживела: Ћерка Ене Беговић израсла у дивну девојку

Курир 23.02.2017
Лана Редељак, ћерка покојне глумице Ене Беговић, израсла је у праву лепотицу, а одрасла је гледајући филмове, а како једном изјавила, највише воли комедије. Лана је имала само 40 дана када је њена мама славна Ена настрадала… »

Редитељ шокира Србију: Геј серија о љубави боксера и кошаркаша

Курир 23.02.2017
На мале екране у Србији ускоро би могла да стигне серија геј тематике, сазнаје Курир. Редитељ Стеван Филиповић и сценариста Миња Богавац пишу заједничким снагама причу „Поред мене - 10 касније“, која је наставак њиховог… »