Извор: Курир/Политика архива вести 23.02.2017

Палмин удар на Ивицу: Фајт у коалицији, Марковић окренуо леђа Дачићу?

Курир 23.02.2017
Драган Марковић Палма саплео је коалиционог партнера Ивицу Дачића и мимо његовог знања предложио расписивање ванредних парламентарних избора! Дачић је и прошле недеље, као и много пута досад, рекао да је против избора… »

Похвала из Брисела: ЕУ задивљена односом Србије према мигрантској кризи

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД, 23. фебруара (Тањуг) - Европска унија је импресионирана начином на који српске власти решавају питање мигрантске кризе, као и економским реформама, поручио је генерални директор за проширење Европске комисије… »

Преокрет! Палма тражи парламентарне изборе: Очекујем да ће Дачић подржати мој предлог

Курир 23.02.2017
Јединствена Србија предлаже премијеру Александру Вучићу да се у Србији заједно са председничким распишу и ванредни парламентарни избори. "Разлог за расписивање ванредних парламентарних избора је учвршћивање јединства и… »

Будимпешта стала иза лидера СНС: Орбан подржао одлуку СВМ о подршци Вучићу

Курир 23.02.2017
СУБОТИЦА - Мађарски премијер Виктор Орбан данас је, током сусрета са председником Савеза војвођанских Мађара (СВМ) Иштваном Пастором, подржао одлуку те странке о подршци председничкој кандидатури Александра Вучића. Орбан… »

Шешељ о захтеву хага да буде осуђен: Они ме не интересују, ја се тамо не враћам

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - "Они то раде како би дестимулисали и одвратили грађане Србије да гласају за мене на председничким изборима", рекао је председник СРС Војислав Шешељ, оцењујући захтев Тужилаштва међународног суда у Хагу да му се… »

Суљо, срам те било! Угљанин честитао Тачију фантомску државу!

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Бивши министар у Влади Србије и лидер Странке демократске акције Санџака Сулејман Угљанин честитао је данас косовском председнику Хашину Тачију на држави коју је направио! Фото: Фонет Угљанин је Тачију… »

Сарадња дуга читав век: Србија и Шведска славе 100 година добрих односа

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Ове године обележава се јубилеј, сто година од успостављања дипломатских односа Шведске и Србије. Две земље, кроз сва дешавања која су обележила 20. век никада нису прекидале дипломатске односе, а традиција… »

Офанзива на америку: Председник косовске скупштине се сликао са Трампом

Курир 23.02.2017
Председник косовске скупштине Кадри Весељи објавио је на свом Фејсбук профилу да је у Вашингтону имао састанак с председником САД Доналдом Трампом. Весељи је брже-боље објавио и њихову заједничку фотографију. - Драги… »

Председник Николић потписао указ: Марко Благојевић амбасадор Србије на Кипру

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Марко Благојевић је нови амбасадор Србије на Кипру, објављено је у последњем "Службеном гласнику". Председник Србије Томислав Николић указ о постављењу Благојевића потписао је 22. фебруара. Благојевић је био… »

Јовановић: Мир потребан и Србима и Бошњацима

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Председник ЛДП Чедомир Јовановић саопштио је, поводом најаве подношења захтева за ревизију пресуде МСП у Хагу по тужби БиХ против Србије, да ревизија или трагање за правдом не сме бити ни разлог ни оправдање за… »