Извор: Нови магазин архива вести 23.02.2017

Сви војници повређени у саобраћајној несрећи пребачени у војне здравствене установе

Нови магазин 23.02.2017
Директор Здравственог центра Врање Драган Величковић изјавио је данас да се у тој установи више не налази ниједан припадник Војске Србије који је повређен у саобраћајној несрећи код Владичиног Хана јер су пацијенти са… »

Чепурин: Руси заинтересовани за бањски туризам у Србији

Нови магазин 23.02.2017
Туристи из Русије су све више заинтересовани за бањски туризам и посету манастирима у Србији, рекао је данас амбасадор Русије у Србији Александар Чепурин. "У последњих годину дана повећан је број туриста из Русије у Србији… »

Изетбеговић: Не изазивам ја кризу у БиХ и региону, већ су то учинили они који су извршили агресију

Нови магазин 23.02.2017
Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић негирао је данас да захтевом за ревизију пресуде пред Међународним судом правде по тужби БиХ против Србије производи кризу у региону, наводећи да су кризу изазвали они… »

Вучић: Одлука о парламентарним изборима најкасније до понедељка

Нови магазин 23.02.2017
Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће одлука о одржавању парламентарних избора бити донета најкасније до понедељка. Вучић је новинарима у Београду после отварања Сајма туризма рекао да ће та… »

Министарство привреде: Стигло осам писама инвеститора заинтересованих за ПКБ

Нови магазин 23.02.2017
Писма о заинтересованости за приватизацију Пољопривредне корпорације Београд (ПКБ) доставило је осам инвеститора из Србије и света, саопштило је данас Министарство привреде Србије. Наведено је да су за ПКБ заинтересовани једно… »

Ирачке спрецијалне снаге ушле у базу код аеродрома у Мосулу

Нови магазин 23.02.2017
Ирачке специјалне снаге ушле су данас у војну базу у близини аеродрома на јужном ободу Мосула, ;стратешки важаном месту у оквиру операције за протеривање екстремиста Исламске државе. Припадници ирачких снага претходно су… »

Суђења за убиство Славка Ћурувије одложено за апил

Нови магазин 23.02.2017
Суђење оптуженима за убиство новинара Славка Ћурувије у Специјалном суду у Београду данас је због техничких проблема одложено за 4. април. Рочишта су заказана и за 5. и 6. април. Данас је требало да сведочи бивши… »

Данијелсон: Србија и ЕУ партнери на истом задатку

Нови магазин 23.02.2017
Генерални директор Директората Европске комисије за суседство и преговоре о проширењу Кристијан Данијелсон рекао је данас у Београду су Србија и Европска унија партнери на истом задатку и да је сарадња током мигрантске кризе… »

РХМЗ: Драстичан пад температуре одразиће се и на здравље људи

Нови магазин 23.02.2017
Драстичан пад температуре за више од 10 степени који ће уследити већ сутра поподне и донети и снег у вишим пределима западне и јужне Србије, може да утиче и на здравље људи, упозорили су данас стручњаци Републичког… »

Шарчевић: Нови закони о образовању за месец дана

Нови магазин 23.02.2017
Министар просвете, науке и технолошког развоја Србије Младен Шарчевић најавио је данас да ће за месец дана бити објављен пакет закона који треба да реформишу образовање. Шарчевић је на округлом столу "Образовање и… »