Извор: Радио сто плус архива вести 23.02.2017

Шверцер из Пазара ухваћен у Ивањици

Радио сто плус 23.02.2017
Полиција у Ивањици поднеће кривичну пријаву против једног становника Новог Пазара због шверца цигарета, саопштено је данас. Полиција је код њега нашла више од 15.000 паклица цигарета без акцизних маркица и документације… »

Атлетичари спремни за Првенство Балкана у дворани

Радио сто плус 23.02.2017
Тренер атлетичара Новог Пазара Рифат Зилкић рекао је данас да ће Првенство Балкана у дворани, које ће се одржати 25. фебруара у београдској Комбанк арени, бити генерална проба за шампионат Европе, од 3. до 5. марта у… »

Сјеница: СДП и СДА Санџака и званично у коалицији

Радио сто плус 23.02.2017
Санџачка демократска партија (СДП), са осам одбоника у локалном парламенту, од данас је и званично део владајуће већине у Скупштини Сјенице и убудуће ће бити у коалицији са Странком демократске акције (СДА) Санџака и… »

Сјеница: Новинарима забрањено праћење Скупштине

Радио сто плус 23.02.2017
Свим новинарима и сниматељима забрањено је праћење данашње седнице Скупштине Општине Сјеница, одлучили су одборници локалног парламента, јавља дописник радија Сто плус. Одлука да седница буде затворена за јавност… »

Конкурс за медије у Сјеници до краја марта

Радио сто плус 23.02.2017
Конкурс за финансирање медијских пројеката у Сјеници биће расписан највероватније до краја наредног месеца, рекао је председник Скупштине општине Мухедин Фијуљанин. Он је радију Сто плус рекао да је буџетом ове општине за… »