Извор: Србија данас архива вести 23.02.2017

У Србији данас сунчано: Онда следи 20 центиметара снега и температуре у минусу

Србија данас 23.02.2017
Потпуно очекивано. У Србији ће данас бити претежно сунчано и топло, уз највишу дневну температуру од 15 до 19 степени, док се нове падавине очекују у петак и суботу, и то 20 до 30 милиметара, а у планинским пределима и до 20… »

Ако сте верник ово морате знати: Ово је последња недеља пред велики пост и ово не смете да радите

Србија данас 23.02.2017
Она је припремног карактера и ево шта подразумева. Велики пост је најважнији посни период у току године. Његов основни задатак јесте да нас телесно и душевно припреми за празник Васкрсења Христовог. Ове године почетак… »

Узбуна у Карађорђевој: Човек лежао без свести на улици! Дигли се станари, Жандармерија и мигранти!

Србија данас 23.02.2017
Драма. Читава узбуна дигла се вечерас у Карађорђевој улици, прекопута Главне аутобуске станице где је без свести, наизглед и без знака живота лежао мушкарац коме је у помоћ притекла и Жанадармерија. Припадници ове… »

ЈКП "Градске пијаце": Још један позив за подношење понуда

Србија данас 23.02.2017
Изградња система за контролу и наплату места за возила на пијаци Земун. На основу члана 55., чл.57. и чл.60. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС“ бр. 124/12; бр. 14/2015 и бр. 68/15) и Одлуке о покретању… »

Напокон откривена тајна коју је Слободан Милошевић деценијама скривао!

Србија данас 23.02.2017
Ово се чекало како у Србији, тако и ван наше земље. О приватном животу бившег председника Србије, Слободана Милошевића, зна се тек колико је он допуштао да се зна. Након 11 година од његове смрти, и даље га прате бројне… »

Велики пожар у Винчи: Гори земљиште Пољопривредног факултета, ватра стигла и до кућа (видео/ фото)

Србија данас 23.02.2017
Ватрогасне екипе су одмах изашле на терен. Ватра је избила у насељу Шугавац, гори десетине хектара воћњака и земљишта које је у власништву Огледног добра Пољопривредног факултета "Радмиловац". - Гори трава, али не само у… »

На истоку Готе паклено! Масовна офанзива исламистичких побуњеника на сиријске војнике!

Србија данас 23.02.2017
Борба за положаје... Исламистички побуњеници Јаисх Ал-Ислама покренули су велику контраофанзиву на истоку Готе у подручју Дамаска у среду увече, циљајући фарме које су недавно изгубили између градова Хавсх Ал-Давахра и… »

Доведите линију до савршенства брзо и лако: У овим теретанама ћете добити специјалан ПОПУСТ!

Србија данас 23.02.2017
Под покровитељством општине Земун, а у оквиру пројекта Моја земунска картица можете са попустом тренирати у теретанама “Пумп ит уп” и “Дубис фитнес”. После празника скоро свако од нас се бори са којим колограмом више… »

Изненађење! Нови учесник: Тек што се вратио из Америке бивши фудбалски шмекер ушао у Парове (фото)

Србија данас 23.02.2017
Ново месо... Све учеснике пете сезоне "Парова" вечерас је дочекало велико изненађење - придружио им се нови такмичар. Давид Драгојевић се недавно вратио из Америке, а долази из Новог Сада, тачније са Ветерника. Бавио се… »

Делије се примириле, а онда вулкан: Транспарент за руса дуго ће се памтити (видео)

Србија данас 23.02.2017
Црвена звезда води против Галатасараја. Током меча Црвена звезда - Галатасарај, виђено је громогласно навијање. У једном тренутку, међутим, пред почетак друге деонице, двораном је завладао мук. Делије су после краће паузе… »