Извор: Србија данас/Политика архива вести 23.02.2017

Да ли је Ово потврда? Милица Тодоровић трудна

Србија данас 23.02.2017
Предивно... Популарна певачица Милица Тодоровић нашла се са екипом емисије ''Ексклузив'' и том приликом открила да је у трећем месецу трудноће. У току интервјуа она је показала свој стомак, а на питање да ли је у другом… »

Стефан Ђурић Раста - без дредова: Да ли би се овако ошишан свидео Ани Николић? (фото)

Србија данас 23.02.2017
Нисмо оваквог могли ни да га замислимо... Популарни репер и члан жирија најгледанијег талент шоу програма ''Ја имам таленат'', Стефан Ђурић Раста када је започео своју музичку каријеру са другачијом фризуром. О супругу Ане… »

Орбан је уз Вучића: Мађарски премијер поздравља одлуку СВМ!

Србија данас 23.02.2017
Иштван Пастор, председник Савеза војвођанских Мађара подржао је председничку кандидатуру Александра Вучића. Мађарски премијер Виктор Орбан данас је, током сусрета са председником Савеза војвођанских Мађара (СВМ)… »

Ивер не пада далеко од кладе: Послушајте како пева ћерка (11) Иване Негатив (видео)

Србија данас 23.02.2017
Мама ју је кришом снимила. Ивана Петерс која се прославила као члан групе Тап 011, важи за једног од најјачих вокала на нашој музичкој сцени. Иако није толико присутна у јавности, веома је активна на друштвеним мрежама, а… »

Спот је постао апсолутни хит, а сада погледајте сајт за председничку кампању Александра Вучића (фото)

Србија данас 23.02.2017
После предизборног спота, покренут и сајт за Вучићеву кампању. Неколико дана након што је СНС одлучила да кандидује свог лидера и премијера Србије Александра Вучића за председника државе, покренут је и сајт посвећен… »

Ова домаћа песма је огроман хит, око ње ратују две велике звезде а један стих кошта 100.000 евра!

Србија данас 23.02.2017
Оне се већ годинама споре око тога ко је заиста написао текст за велики хит. Песма “Зора је”, која је настала осамдесетих година прошлог века, једна је од највећих хитова Неде Украден. Иако текст за ову нумеру потписује… »

Пастор: Подршка Вучићу у интересу мађарске заједнице

Србија данас 23.02.2017
СВМ је донео је одлуку да на председничким изборима подржи кандидата СНС-а Александра Вучића. Савез војвођанских МаЂара (СВМ) има склопљен политички договор, а основни му је интерес да Србија буде политички стабилна и… »

Погледајте колико кошта Јеремићева "јефтина" кампања до сада

Србија данас 23.02.2017
Вук Јеремић ушао је у трку за председника Србије иако званично нису расписани избори, а кампању већ жестоко спроводи на друштвеним мрежама и интернету. Јеремић је у изјавама медијима своје “искакање из фрижидера“… »