Извор: Србија данас/Забава архива вести 23.02.2017

Изненађење! Нови учесник: Тек што се вратио из Америке бивши фудбалски шмекер ушао у Парове (фото)

Србија данас 23.02.2017
Ново месо... Све учеснике пете сезоне "Парова" вечерас је дочекало велико изненађење - придружио им се нови такмичар. Давид Драгојевић се недавно вратио из Америке, а долази из Новог Сада, тачније са Ветерника. Бавио се… »

Куку, колике су јој груди! Љубина ћерка се скинула! Бомбе кидају бикини, а тек доле...! (видео)

Србија данас 23.02.2017
Овакву је до сада нисмо видели! На разне начине је Александра Суботић, пре свега око породичних интрига, изазивала пажњу до сада у Паровима, али јој, у последње време, бујне облине такође постају све већи адут. Недавно је… »

Позитивна цензура! Ево шта је водитељка Парова одбила да открије! Ипак је смрт у питању...

Србија данас 23.02.2017
Није тренутак. Александар Чабаркапа служи затворску казну од пет и по година због претње кашикаром, изнуде и насилничког понашања, али га то није спречило да се још једном умеша у дешавања у ријалитију "Парови". Он је… »

Ја не могу то да тражим од њега!!! Потресна исповест учеснице Парова расплакала све у вили! (видео)

Србија данас 23.02.2017
Прави емотивни слом, нико није могао да остане равнодушан... У Паровима смо имали прилике да видимо љубавни слом Анамарије Џамбазов, која је проживела праву драму када је сазнала да је њен дечко Дафи верио другу девојку… »

Тукао је трудну!? Чабаркапа послао ново писмо и описао ужас! Сви су слеђени

Србија данас 23.02.2017
Како је могао да уради такву гадост? У вилу је вечерас стигло још једно писмо. Овога пута, имало је бруталну поруку која је најежила све. Водитељка Јована Јеремић је вечерас у емисији "Упознајте Парове" прочитала то писмо и… »

Блуд пред камерама! Љубина кћи имала секс у ријалитију! Све јасно и веома узбудљиво! (хот фото)

Србија данас 23.02.2017
Два пута боље него... У вечерашњој емисији "Упознајте Парове" продукција је решила да Александру Суботић подсети на један лапсус од пре када је неспретно наговестила да је била интимна у претходном ријалитију "Хепи"… »

Песма овог папагаја је залудела свет! Када је чујете, ухватићете се за главу (видео)

Србија данас 23.02.2017
Ау! Интернетом увелико кружи видео папагаја који пева. На први поглед, мнохи ће рећи да папагаји певаји и да то није ништа чудно. Али ипак, овај жанр до сада нисмо чули у њиховој изводби. Овај папагај толико добро имитира… »

Шта си радила напољу? Још једна учесница заљубљена у Чабаркапу!Признала све: Видела сам га и...

Србија данас 23.02.2017
Због њега је раскинула са момком! Популарни ријалти шоу "Парови" за веома кратко време успео је да провуче пажњу одромног аудиторијума. По који стари, али и нови учесници ушли су у најпопуларнију вилу у Србији и постали… »

Хаос и параноја у паровима: Враћа се бивша учесница! (фото)

Србија данас 23.02.2017
Опа! Њу смо чекали... Вечерас од 18:30х на Хаппи телевизији очекује вас још једно издање најпопуларније емисије о ријалитију - "Упознајте Парове"! Ова емисија још једном вам доноси изненађење - у госте код Јоване Јеремић… »

Строго поверљиво: Овај задатак никад ниједан укућанин није имао! Од њега зависи читав шоу

Србија данас 23.02.2017
Запрепашћујуће... Недавно је све учеснике популарног ријалити програма "Парови" сачекало изненађење. Екипи у вили се прикључио нови такмичар - Никола. Он је већ имао искуства са ријалити програмима јер је бивши… »