Извор: Србија данас/Свет архива вести 23.02.2017

Ђетићи се олако одричу Русије: Већ у мају очекују да ће постати пуноправна чланица НАТО пакта!

Србија данас 23.02.2017
Бесрамна игра црногорских власти се наставља. Црногорски министар спољних послова Срђан Дармановић изјавио је данас да је Црна Гора добила гаранције да ће Сенат САД ратификовати Протокол о приступању НАТО и изразио… »

На истоку Готе паклено! Масовна офанзива исламистичких побуњеника на сиријске војнике!

Србија данас 23.02.2017
Борба за положаје... Исламистички побуњеници Јаисх Ал-Ислама покренули су велику контраофанзиву на истоку Готе у подручју Дамаска у среду увече, циљајући фарме које су недавно изгубили између градова Хавсх Ал-Давахра и… »

Фанатизам без премца: Џихадисти Исламске државе све наде улажу у самоубилачке нападе! (видео)

Србија данас 23.02.2017
Дронови и самоубице сада су им најважније оружје у борби против ирачких снага. Амак Агенција је објавила снимке из борби на друштвеним мрежама. На њима приказује борце ИС док врше препаде на положаје под ирачким оружаним… »

Заробљен командант џихадиста: Ухваћен у борбама јужно од Мосула (фото)

Србија данас 23.02.2017
Ирачка полиција сада одлучује шта ће са њим. Ирачке снаге ухватиле су једног од команданата Исламске државе током борби за базу Камп Газлани. Њега су ухватиле снаге Савезне ирачке полиције. О његовој судбини након… »

Да ли је овако нешто могуће у Србији? Погледајте шта треба да се ради кад дође до удеса у тунелу! (видео)

Србија данас 23.02.2017
Да ли ће код нас икада заживети оваква свест? Неретко смо сведоци тога да се при саобраћајним незгодама возачи на нашим путевима помало необично понашају. Мало ко ће помоћи евентуалним повређенима, али ће углавном… »

Не воле га амери, ал' га воле немци: Звезда карневала у срцу Европе - Трамп

Србија данас 23.02.2017
Костим с ликом америчког председника најпопуларнији. Више хиљада људи изашло је данас на улице Келна, Дизелдорфа и Мајнца како би, упркос киши и јаким ветровима, учествовало у уличним забавама поводом почетка сезоне… »

Какав учинак! Курди за 8 дана ослободили 40 села а сада су на 4 километра од Раке!

Србија данас 23.02.2017
Ослободили су територију од 680 квадратних километара. Трећа фаза офанзиве "Гнев Еуфрата" показала се као веома ефикасна јер су курдске Сиријске демократске снаге (СДФ) заузеле низ села на ретко насељеном пустињском терену… »

(Узнемирујуће) носили га 2 километра до гробља: Пред саму сахрану десило се невиђено чудо!

Србија данас 23.02.2017
Оживео на сопственој сахрани. Седамнаестогодишњи Индијац Кумар Маревад био је у јако тешком стању када га је напао и угризао бесни пас. Након тога лежао је у болници са јако високом температуром, а лекари су његовим… »

Направили покољ: Турска војска и њихови терористи побили око 400 цивила у борбама за Ал Баб!

Србија данас 23.02.2017
Највише жртава било је у ваздушним ударима турских авиона. - Турске снаге су убиле 385 цивила унутар града Ал-Баба од почетка њихове офанзиве у јесен 2016 - саопштио је Ал Амак , медиј Исламске државе. Фото: Профимедиа Ова… »

Узнемирујући Видео: Ирачки Хашд ал Шаби приредио пакао милитантима ис! (Видео)

Србија данас 23.02.2017
Ирачка војска наставља према Тал Афару и Мосулу. Током протеклих 24 сата, Хашд Ал Шаби (Јединице народне мобилизације - ПМУ) убили су више од 30 терориста Исламске државе у западном делу Мосула, док настављају своје… »