Извор: Студио Б/Београд архива вести 23.02.2017

ГСП набавља нова возила за превоз школске деце

Студио Б 23.02.2017
Градоначелник Београда Синиша Мали рекао да ГСП први пут у историји набавља 12 школских аутобуса који су намењи само за превоз деце. Градоначелник Београда Синиша Мали присуствовао је данас у ЈКП ГСП „Београд”… »

Асфалтирање у Баричу

Студио Б 23.02.2017
У наредних неколико дана биће завршено асфалтирање улице Буде Давидовића у Баричу. Весић: После више деценија житељи дела Барича добијају асфалтирану улицу. фото Беоинфо Радове вредне око 10 милиона динара, обишао је… »

Мала хала Комбанк арене коначно у функцији

Студио Б 23.02.2017
Комбанк арена је потпуно спремна, направили смо мало чудо, атлетску стазу на три и по метра изнад земље где је прошле године био базен. Показујемо да и најтеже задатке можемо да урадимо и да испунимо сва обећања која смо… »

Свечано отворена реновирана Библиотека САНУ

Студио Б 23.02.2017
Реновинара Библиотека САНУ у Кнез Михаиловој улици која, како се процењује, има око милион и по књига, свечано је данас отворена, а њен управник, академик Миро Вуксановић каже да је после обнове паркета, санације оштећења… »

Сајам средњих школа у суботу у ОШ „Исидора Секулић”

Студио Б 23.02.2017
Сајам средњих школа за основце завршних разреда биће одржан 25. фебруара у просторијама Основне школе „Исидора Секулућ” (Гаврила Принципа 42) од 11 до 15 часова. Градска општина Савски венац у сарадњи са… »

Тренинг радионица на Чукарици „Откријте своје предузетничке особине“

Студио Б 23.02.2017
Женско предузетништво данас је било у жижи радионице намењене женама Чукарице. ГО Чукарица у сарадњи са Удружењем пословних жена и Удружењем жена на прекретници , а уз подршку Министарства за запошљавање… »

Асфалтирање улица у Борчи

Студио Б 23.02.2017
Улица “ Први мај ” у Борчи прва је од 32-ве на Палилули које ће бити асфалтиране у овој години, каже председник општине Александар Јовичић. Неприступачне улице без асфалта наши су приоритети, поручио је Јовичић и… »

Обележен Дан заштитника отаџбине

Студио Б 23.02.2017
Члан Градског већа Слободан Шолевић положио је данас венац на Споменик ослободиоцима Београда поводом Дана заштитника отаџбине, националног празника Руске Федерације. – Некада највећи совјетски, а данас руски празник… »

Одржана трибина о подстицајима за пољопривредне произвођаче у Раковици

Студио Б 23.02.2017
У Општини Раковица одржана је трибина „Подстицаји за пољопривредне произвођаче”, на којој су са државним подстицајима у пољопривреди у 2017. години пољопривредне произвођаче упознали представници Министарства… »