Извор: Свет архива вести 23.02.2017

Сораја се не шали са тужбом против Милице Дабовић: Тражим да суђење буде јавно, Симон није насилник, он штити жене!

Свет 23.02.2017
Сораја Вучелић је озбиљно решила да пресавије табак и тужи Милицу Дабовић пошто се, како сама каже, ни крива ни дужна обрела у инциденту који се догодио између Милице и њеног бившег дечка Симона Шиклића. Милица… »

Познати шминкер саветује – не журите кад скидате “јачу” шминку

Свет 23.02.2017
Свака жена зна колико је скидање шминке важно, али нисам сигурна да знамо како ћемо то урадити заиста добро, а и кад знамо неретко – због журбе – не радимо баш тако. Наш познати шминкер Марко Николић подсећа нас… »

Пробиотици: Савезници и чувари здравља

Свет 23.02.2017
Будући да се о пробиотицима пише већ годинама, а да су у кућним апотекама одавно, имамо утисак да о њима знамо скоро све. Међутим, још увек постоје информације које до сада нисмо чули, а веома су важне. Једна од њих је… »

Представљамо вам најновију технику стилизовања косе

Свет 23.02.2017
Хаир дустинг техника идеална је за даме које имају оштећену косу јер ћете уз помоћ ње задржати дужину, а ослободити се испуцалих праменова. Познато је да коса губи сјај и јачину због превише третирања а уобичајени… »

Рецензија недеље: Волећете ову Зиаја линију, а ево и зашто

Свет 23.02.2017
Благи мирис свежине – који буди енергију – први је утисак који оставља ова козметичка линија. А ево и какви су ефекти након тестирања производа. Приредила: Јасмина Убипарип Хидрира, умирује и погодна је за све типове… »

НАЈЗДРАВИЈИ доручак на свету: Смршајте и оздравите!

Свет 23.02.2017
Дан ваља започети јаким доручком који ће вас размдрати и дати неопходну енергију за све оне обавезе, мале и велике, које стрпљиво чекају да их “чекирате” на “то до” листи. Након доброг доручка сити смо, чили, пуни… »

Пуче веза из ријалитија: Марија Ана открила истину о раскиду са Филипом

Свет 23.02.2017
Веза коју су певачица Марија Ана Смиљанић и манекен Филип Ђукић започели пред камерама ријалитија, завршила се неславно. После многобројних успона и падова, сада већ бивши ријалити пар ставио је тачку на десетомесечну… »

Сасвим се опустио: Милан Станковић каквог досад нисте видели! (фото)

Свет 23.02.2017
Милан Станковић изненадио је фанове када је на Инстаграму открио да има порок – а то су цигарете. Наиме, он је на ову друштвену мрежу поставио фотографију на којој се види како у руци држи цигарету, а реакције фанова биле су… »

СВЕТ доноси: Марко Јарић и Адриана Лима поново породица! (фото)

Свет 23.02.2017
Чини се да су Марко Јарић и Адриана Лима никад ближи. Она је на Инстаграм стори окачила снимке на којима њих двоје уживају у друштву ћерки Валентине и Сијене у једном телевизијском студију. Познато је да су у добрим… »

Ћутање није опција: Након Симонових јавних прозивки, огласила се Милица: Човек иде свесно по минском пољу! (фото)

Свет 23.02.2017
Протеклих дана цела Србија прича о Милици Дабовић и њеном бившем дечку Шимету Шиклићу Симону, којег је бивша кошаркашица оптужила за физичко насиље. Он је у “Премијери” решио да открије своју страну приче… »