Извор: Свет архива вести 23.02.2017

Венецијански карневал у Новом Саду: Журка под маскама на “Фестивалу љубави”!

Свет 23.02.2017
Последњег дана карневала у Венецији “Фестивал љубави” организује журку под маскама у центру Новог Сада. Дођите у уторак, 28. фебруара, од 19х на Трг слободе, обавезно понесите маску и очекује вас, осим сјајне музике, и… »

Коме ли је Дарко Лазић упутио ову увредљиву поруку!? (фото)

Свет 23.02.2017
Певач Дарко Лазић решио је да се похвали новим скупоеним стварима, али оно што је шокирало његове пратиоце на Инстаграму јесте гест који је направио на једној од фотографија. А пост схаред би Кангароо Јацк (@лазардарковиц)… »

СЦАНДАЛ! у новом броју доноси: Маријин отац поново малтретира Верицу

Свет 23.02.2017
Марија Шерифовић у последње време поново има проблема са оцем Рајком који живи у Крагујевцу! Подсетимо, од њега су Марија и њена мајка Верица побегле пре више година јер их је малтретирао, тукао и понижавао, и мада је… »

Ева Лонгорија открила тајну своје неговане косе

Свет 23.02.2017
Ева Лонгорија осим по савршеној фигури, беспрекорном стилу и широком осмеху, позната је и по својим бујним црним локнама на које је лепа глумица веома поносна. Међути, мало је познато да популарна “Очајна домаћица”, своју… »

Мартовски фестивал од 30. марта до 2. априла у Дому омладине

Свет 23.02.2017
Уметнички директор Мартовског фестивала Бобан Јевтић каже да је циљ фестивала да има националну платформу са пресеком годишње продукције и релевантним наградама у више категорија. Он је најавио да ће овогодишњи фестивал… »

Симон прича за медије, Милица одговара: Он лаже, а ви дајете силеџији простор у новинама

Свет 23.02.2017
Симон Шиклић Шиме истакао је у првом обраћању медијима да се Милица Дабовић понаша као типична остављена жена и да је није никада ударио. Међутим, Милица на то одговара тако што прижељкује што бржи судски епилог… »

Офанзива се наставља: Симон пред медије простире нови “прљав веш” Милице Дабовић! (видео)

Свет 23.02.2017
После његовог виђења афере која пуни новинске ступце, портале и минуте телевизијског програма, Шиме Шиклић Симон одлучио је да настави медијску офанзиву и истресе још “прљавог веша” из живота његове бивше девојке… »

Марина поручује Неди: Што си се, жено, окомила на мене?

Свет 23.02.2017
Неда Украден не може да опрости Марини Туцаковић што јој је дала сву уштеђевино како би јој својевремено написала хит албума, који је према певачициним речима, био потпуни промашај. Реч је о албуму “Видовдан” који је… »

Гага б2б Марко Бербаков вечерас на “Фестивалу љубави”!

Свет 23.02.2017
Пролеће је стигло у Нови Сад, право време да славимо љубав, позитивну енергију и лепе мисли. Синоћ је на Тргу слободе наступао ДЈ Кузман, а вечерас од 19х слушамо музику по избору Гага б2б Марко Бербаков. Још увек траје… »

Савети нутриционисте о томе како избећи стрес док једете

Свет 23.02.2017
Следећи пут кад седнете да једете, учините себи услугу: Ослушните своје тело да бисте видели да ли сте под стресом или опуштени. Да ли се држите? Да ли вам се грчи желудац? Да ли сте нервозни? Да ли вам срце лупа брже? Или… »