Извор: Свет архива вести 23.02.2017

Оно, као, случајно: Анамарија показала голе груди (видео)

Свет 23.02.2017
Када нека такмичарка хоће да покаже голе груди у ријалитију, једноставно то и уради тако што се окрене ка камери, шатро нешто игра и увијасе, задигне мајицу и – излести јој сика… То је демонстрирала и Анамарија… »

Новосадски Октоберфест 2017: Хладно пиво, САРС, Ортходокс Целтс, Лове Хунтерс, пуно пива, кобасица, переца и добре забаве!

Свет 23.02.2017
“Новосадски Октоберфест” одржаће се ове године 20. и 21. октобра у Мастер Центру Новосадског сајма. Међу потврђеним учесницима налазе се бендови “Хладно пиво”, САРС, “Ортходокс Целтс”, “Лове Хунтерс” и бројни… »

Лете и руке и ноге: Мили стартовао и обалио професорку (видео)

Свет 23.02.2017
Милутин Радосављевић Мили се показао у правом светлу током последње журке у Паровима тако што је стартовао професорку хемије Смиљу Јанковић. Професорка се отимала из његовог наручја, али му је на крају ипак дозволила да… »

Око ње фанови, а изнад – дрон: Погледајте како ће изгледати нови спот Драгане Мирковић (видео)

Свет 23.02.2017
Армију обожавалаца лика и дела Драгане Мирковић сигурно ће занимати барем део атмосфере са снимања њеног новог спота и како све то уопште изгледа на сету. Из тог разлога екипа “Папараззо лова” овековечила је детаљ када… »

Жика Тодоровић нас је баш изненадио: Свирам народњаке, волим Бору Спужића Кваку!

Свет 23.02.2017
Када је Срђан Жика Тодоровић прихватио позив ТВ Пинк и пристао да буде део жирија у емисији “Ја имам таленат”, многи његови фанови су сумњичаво вртели главама сматрајући да то, једноставно, није његов ниво. Међутим… »