Извор: Вреле гуме/Аутомобили архива вести 23.02.2017

Ренаулт Гранд Сцениц 1.5 дЦи/110 Интенс

Вреле гуме 23.02.2017
Каријера дуга две деценије и преко пет милиона продатих јединица, потврђују да је Ренаулт Сцениц бестселер у сегменту. Но свет се мења, па и Сцениц, који се морао адаптирати другачијим трендовима и укусима. Ренаулт Гранд Сцениц… »

Лексус и Порсцхе упркос кваровима најпоузданији

Вреле гуме 23.02.2017
Поражавајућа анализа квалитета : Лексус и Порсцхе упркос кваровима најпоузданији Према најновијој Ј.Д студији коју обухвата 30.000 власника нових возила- Лексус и Порсцхе су најпоузданије марке у току прве три године власништва… »

Дациа припрема "луксузне" моделе за Женеву

Вреле гуме 23.02.2017
Специјална едиција: Дациа припрема "луксузне" моделе за Женеву Не желите нискобуџетну Дацију? Има решења! Чим се спомене Дациа, прво што људима падне на памет су јефтини, нискобуџетни аутомобили са челичним наплацима… »

Карлос Гон иступио са позиције шефа Ниссана

Вреле гуме 23.02.2017
Актуелно: Карлос Гон иступио са позиције шефа Ниссана Карлос Гон, дугогодишњи извршни директор Ниссана Мотор Цо, човек који је спасио компанију банкрота, иступа са позиције ЦЕО-а. Он је готово финиширао свој нови бизнис план… »

Шкода Рапид и Рапид Спацебацк

Вреле гуме 23.02.2017
Рестилизација: Шкода Рапид и Рапид Спацебацк Шкода је актуелна тема последњих месеци. Након лансирања Кодиаqа, освежени су Оцтавиа и Цитиго и успут представљени Кодиаq Сцоут и Спортлине. Произвођач из Младе Болеславе је… »