Извор: Телеграф архива вести 23.03.2017

Пошаст са којом се свет све теже бори: Хронологија терористичких напада у Европи

Телеграф 23.03.2017
Велики европски градови, оцењују, све чешће су мета терористичких напада. Након јучерашњег напада испред британског парламента и на Вестминстерском мосту у центру Лондона, где је убијено пет особа, медији су се осврнули на… »

Аустрија нуди 1.000 евра за првих 1.000 избеглица које се врате у земљу свог порекла. За породице - 3.000!

Телеграф 23.03.2017
За породице које се одлуче на добровољни повратак држава издваја максимално 3.000 евра. Министар унутрашњих послова Аустрије Волфганг Соботка у намери да спроведе свој циљ враћања одбијених тражилаца азила из Аустрије у… »

Пронађено тело девојке (17) из Приједора која је са сплава упала у реку Сану?

Телеграф 23.03.2017
Из Територијалне ватрогасне јединице Козарска Дубица потврђено је да према опису пронађено тело одговара траженој особи. У реци Уни у Доњој Градини, на подручју општине Козарска Дубица, синоћ је пронађено тело женске… »

Ухапшен младић у Новом Кнежевцу: Хтео да запали кућу петочлане породице (фото)

Телеграф 23.03.2017
На сву срећу пожар је локализован, а петочлана породица која се тада налазила у свом домаћинству избегла је трагедију. Осумњичени младић из Новог Кнежевца који је покушао да 5. марта запали кућу петочлане породице Гоље… »

Градоначелник Београда најавио инвестиције у вредности од пола милијарде евра

Телеграф 23.03.2017
Он је подсетио на важне прошлогодишње пројекте, попут фабрике Меита у Обреновцу, робне куће Икеа, која ће бити отворена већ током лета, док у Борчи већ ради ритејл-парк. Градоначелник Београда Синиша Мали положио је… »

Градоначелник Београда и амбасадорка Израела обишли извршне радове БИГ ФАСХИОН шопинг центра!

Телеграф 23.03.2017
Према речима Роберта Иахава, директора компаније БИГ ЦЕЕ, завршни радови су у току. Градоначелник Београда, Синиша Мали, амбасадорка Израела у Србији, Алона Фишер Кам, и главни урбаниста Београда, Милутин Фолић, обишли су… »

Гоогле Мапс уводи опцију праћења корисника, сви ће моћи да знају где се налазите у сваком тренутку

Телеграф 23.03.2017
Опција за надзор кретања почеће да се уводи данас у новој верзији апликације Гоогле Мапс за мобилне телефоне. Корисници апликације Гоогле Мапс ускоро ће моћи да поделе с пријатељима и породицама податке о свом кретању, што… »

Просветари најавили нови штрајк: У школама 31. марта неће бити наставе

Телеграф 23.03.2017
Њихови захтеви тичу се побољшања материјалног положаја просветних радника, и то увођењем платних разреда, као и исплатом једнократне помоћи и годишњих награда. Унија синдиката просветних радника најавила је за 31. март… »

Још три одборника напустила Радуловићев ДЈБ на Врачару

Телеграф 23.03.2017
У отвореном писму лидеру покрета Доста је било, Кланшчек каже да га је стид што група грађана коју он заступа у свом називу има име Саше Радуловића. Бранко Кланшчек, заступник Групе грађана Доста је било – Саша… »

ЛСВ: Чанку поново прете смрћу

Телеграф 23.03.2017
Очекујемо да ће надлежни органи утврдити идентитет и санкционисати виновнике претњи једнаком брзином, као што је то случај за неке друге политичаре и председничке кандидате. Лига социјалдемократа Војводине саопштила је… »