Извор: Курир/Региони архива вести 28.03.2017

Добре вести из Врања: Пензионери ће од сада да се возе још јефтиније

Курир 28.03.2017
Сви пензионери на подручју града Врања у наредном периоду у градском и приградском превозу, уместо досадашњих 30 одсто, имаће попуст од 50 одсто. Тим поводом градоначелник Врања др Слободан Миленковић и директор предузећа… »

Град Ниш издвојио субвенције: За противградне стрелце по 4.000 динара из буџета

Курир 28.03.2017
НИШ - Град Ниш субвенционисаће рад противградних стрелаца са 4.000 динара, тако да ће они, са накнадом од Републичког хидрометеролошког завода, добијати месечно укупно 8.000 динара. Ово је потврдио секретар градског… »

Инцидент у Прокупљу: Упао човеку у кући, па га напао због жене

Курир 28.03.2017
ПРОКУПЉЕ - Н.М. (34) из Прокуплја одређен је притвор до 48 сати, јер је упао у кућу другог мушкарца у Прокуплју, физички насрнуо на њега и претио му. Како незванично сазнајемо, сукоб два мушкарца настао је због жене… »

500 нових радних места у Шапцу: Италијанска компанија „Пасубио“ отвара погон

Курир 28.03.2017
Италијанска компанија “Пасубио“ отвара погон у Шапцу, где ће за израду кожних седишта за луксузне аутомобиле запослити 500 Шапчана. До јуна, Шапчани ће почети да праве седишта за Јагуар, а онда и за остале клијенте… »

Невероватно! Миливоје Пенезић: Живим с метком у глави 20 година!

Курир 28.03.2017
Возио сам аутобус, а Милош ми је замерио што пред Божић нисам дао да унесе прасе Напао ме је наредних дана неколико пута, а онда је 27. марта из пиштоља пуцао у мене. Нема смрти без суђеног дана, закључио је јуче ујутро… »

Борба против беле куге: Помоћ за вантелесну добија још 77 парова из Војводине

Курир 28.03.2017
У Војводини, као и у целој Србији, стопа наталитета нижа је од стопе морталитета, због чега покрајинска влада спроводи мере за подизање броја рођених. У покрајинској влади потписани су уговори о суфинансирању трошкова… »

Девојчици у школи сипали у воду отров за краве: Родитељи у шоку, могла је да умре у страшним мукама

Курир 28.03.2017
Група од четири друга из одељења су девојчици, када није гледала, у флашицу с водом, сипала веленизол, препарат који се даје крупној стоци, а служи за избацивање паразита. Родитељи су објавили видео-снимак на ком говоре о… »

Тежак блам због лекарске грешке: Жени из Ниша на упуту за преглед доктор написао да има рак пениса

Курир 28.03.2017
Једна жена из Ниша доживела је велики блам пред лекарском комисијом, јер је њен гинеколог на упуту за лекарску комисију написао шифру којом се означава тумор пениса! Лекари из комисије су се сити исмејали када су уместо… »

Мештани Башаида у очају: Лопови гори од скакаваца, на мети шунке, кобасице, кулен

Курир 28.03.2017
КИКИНДА - Шунке, кобасице, кулен и друге месне ђаконије, на подужем су списку ствари које су последњих недеља “добијала ноге” из домаћинстава Башаида код Кикинде. Ојађени мештани, пола у збиљи а пола у шали, кажу… »

Четврти напад у суботици: Пијани пацијент ошамарио техничара Хитне помоћи

Курир 28.03.2017
СУБОТИЦА - Пацијент у алкохолисаном стању, након збрињавања, ударио је шамар техничару из лекарске екипе Хитне помоћи, у ноћној смени 27. марта. Ово је четврти напад на екипе суботичке хитне медицинске помоћи, од… »