Извор: Нови магазин архива вести 28.03.2017

Кад смо почели да користимо летње рачунање времена?

Нови магазин 28.03.2017
Након једва дочеканог пролећа, овог викенда нас очекује померање сатова унапред. Која земља у свету је прва законски увела померање часовника, а кад је код нас заживела ова пракса, сазнајте у наставку текста... Сви смо… »

Фијонова супруга суочена с прелиминарним оптужбама због фиктивних послова

Нови магазин 28.03.2017
Супруга кандидата за председника Француске Франсоа Фијона суочава се с подизањем прелиминарне оптужнице због добро плаћених послова у парламенту за које се сумња да никад није стварно обављала. Истражне судије саслушаће… »

Љубазни су опуштенији

Нови магазин 28.03.2017
Још једна ставка у којој су људи склони да се прецењују је љубазност. Истраживање психолога са Голдсмит универзитета у Лондону показало је да чак 98 одсто људи сврстава себе у најљубазнијих 50 процената популације. Али… »

Европски комесар: Бразил мора да поврати поверење у извоз меса

Нови магазин 28.03.2017
Европски комесар за здравље и безбедност хране Витенис Андриукаитис изјавио је да ће Бразил морати да "поврати поверење" у извоз меса из те земље, после скандала око продаје меса с истеклим роком трајања, пренела је данас… »

Вежбе за права леђа

Нови магазин 28.03.2017
Правилно држање тела основни је предуслов да се избегну погрбљеност, неспретан ход, укоченост тела, а у каснијем животном добу озбиљна дегенеративна обољења коштано-зглобног система, највише кичме. То ћете постићи… »