Извор: Вечерње новости/Политика архива вести 28.03.2017

Вучић: Не идем на Косово и Метохију; Избори се добијају програмом, а не Путиновом подршком

Вечерње новости 28.03.2017
Не идем на Косово и Метохију, не долази у обзир таква врста притиска, нити циркус какав је правила Приштина, рекао је премијер Србије Александар Вучић. Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да неће сутра отпутивати на… »

Шешељ: Успешан премијер не прелази на мање важну функцију

Вечерње новости 28.03.2017
Успешан премијер не би прелазио на мање важну функцију, рекао је данас у Нишу председничи кандидат и лидер СРС Војислав Шешељ. Успешан премијер не би прелазио на мање важну функцију, рекао је данас у Нишу председничи… »

Тачи:Покушаћу да убедим Србе да гласају за војску, иако им прете из Београда

Вечерње новости 28.03.2017
Косовски председник тврди да је Србима наложено да не гласају. Косовски председник Хашим Тачи изјавио је данас да ће радити на томе да убеди Србе да гласају за формирање косовске војске упркос налозима које, како тврди… »

Премијер: Ништа ружније него кад мушкарац не плаћа алиментацију

Вечерње новости 28.03.2017
Председнички кандидат Александар Вучић поручио је данас да је апсолутно неприхватљиво да постоје тимови људи који за новац обезбеђују једном од родитеља да му након развода припадну деца. Председнички кандидат Александар… »

Вук Јеремић: Исправити неправду према ратним ветеранима

Вечерње новости 28.03.2017
Председнички кандидат Вук Јеремић је изјавио да је популација ветерана и ратних војних инвалида у нормалним земљама на сваки начин повлашћена и да тако мора бити и у Србији. Председнички кандидат Вук Јеремић је изјавио да… »

Стојановић: Повратак у институције због изградње поверења

Вечерње новости 28.03.2017
Заменик косовског премијера Бранимир Стојановић је, у разговору са званичником Стејт департмента Хојтом Брајаном Јием, истакао да су српски представници одлучили да се врате у приштинске институције. Заменик косовског… »

Вучић: Намеравам да посетим Косово, али без условљавања

Вечерње новости 27.03.2017
Премијер Александар Вучић потврдио је да је намеравао да посети КиМ, али да није спреман на било каква условљавања. Велике силе поново одмеравају снагу на овим просторима. Премијер Александар Вучић потврдио је вечерас да је… »

Избори 2017. Саша Јанковић: Подмећу ми раздор са Шутановцем

Вечерње новости 28.03.2017
Председнички кандидат Саша Јанковић за "Новости" о путу у Европску унију, КиМ, НАТО, односу са Демократском странком... СРБИЈИ не треба статус земље четвртог реда у придруживању ЕУ. Европске стандарде ћемо обезбедити као… »

Двери: Протест због прогона

Вечерње новости 27.03.2017
Српски покрет Двери позвао је грађане да им се прикључе на протесту испред зграде Општине Пећинци, у уторак у 14 часова, поводом, како кажу, незапамћеног политичког прогона. СРПСКИ покрет Двери позвао је грађане да им се… »

Стефановић и Полт о сарадњи полиције и тужилаштава

Вечерње новости 28.03.2017
Министар Небојша Стефановић разговарао је са генералним тужиоцем Мађарске Петером Полтом о сарадњи полиције и тужилаштва двеју земаља кроз рад у заједничким истражним тимовима у области борбе против кријумчарења људи… »