Политика архива вести 28.03.2017

Вучић: Не идем на Косово, неће ми одређивати с ким ћу доћи

Н1 Инфо 28.03.2017
Председнички кандидат и премијер Србије Александар Вучић рекао је да сутра неће ићи на митинг у Лепосавић на Косову. "Да ли ћу да долазим са Александром Вулином, Небојшом Стефановићем или неким трећим, неће ми они… »

Радуловић: Избори су референдум против Вучића

Блиц 28.03.2017
Лидер покрета Доста је било и кандидат за председника Србије Саша Радуловић изјавио је данас да је апатија највећи проблем у Србији против кога се треба борити и да треба "натерати грађане да изађу на предстојеће изборе који… »

Шешељ: СРС против уласка Србије у ЕУ

Нови магазин 28.03.2017
Председнички кандидат Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да је против чланства Србије у Европској унији (ЕУ). "Ја сам против ЕУ, Србије не треба да постане чланица. Ми желимо да постанемо део… »

Николић ће бити почасни грађанин Пекинга

Данас 28.03.2017
Председник Републике Србије Томислав Николић боравиће у званичној посети Народној Републици Кини, 30. и 31. марта 2017. године. Он ће током посете бити проглашен за почасног грађанина града Пекинга. Србија и Кина су, из… »

Вучић привилегован - РЕМ ћути

Данас 28.03.2017
* И у овој кампањи промотивни тим Александра Вучића измишља безброј псеудодогађаја, који служе његовој промоцији, што дискриминише остале председничке кандидате. Оваквом понашању представника актуелне власти не успева… »

Правни тим Саше Јанковића добио видео о присиљавању људи да гласају за Вучића

Бета 28.03.2017
Правни тим председничког кандидата Саше Јанковића саопштио је данас да им се свакодневно јавља по неколико десетина запослених у јавним предузећима и установама који тврде да их руководиоци присиљавају да се обавежу да ће… »

Тачи: Покушšаћу да убедим Србе да гласају за војску, упркос Београду

Блиц 28.03.2017
Косовски председник Хашим Тачи изјавио је данас да ће радити на томе да убеди Србе да гласају за формирање косовске војске упркос налозима које, како тврди, добијају из Београда да то не учине, преноси данас приштински канал… »

Чанак: Вучић не може да рачуна на наш глас

Мондо 28.03.2017
Кандидат за председника Републике Србије Ненад Чанак поручио је синоћ у Новом Пазару да не би било добро за Србију да Александар Вучић победи и позвао грађане да у што већем броју изађу на изборе 2. априла. Фото: Тањуг… »

Премијер: Ништа ружније него кад мушкарац не плаћа алиментацију

Вечерње новости 28.03.2017
Председнички кандидат Александар Вучић поручио је данас да је апсолутно неприхватљиво да постоје тимови људи који за новац обезбеђују једном од родитеља да му након развода припадну деца. Председнички кандидат Александар… »

Јеремић у разговору са представницима Покрета ветерана Србије

Бета видео 28.03.2017
БЕОГРАД - Председнички кандидат Вук Јеремић разговарао је данас са представницима Покрета ветерана Србије. Јеремић је нагласио да је популација ветерана и ратних војних инвалида у нормалним земљама на сваки начин повлашћена… »