Политика архива вести 28.03.2017

Вулин о "Гоши": Инспекција поднела две пријаве, али...

Б92 28.03.2017
Министар Александар Вулин изјавио је да су инспекције у претходном периоду два пута подносиле пријаве против власника "Гоше". Додао је да су пријаве поднете због неправилности у пословању, али да судски органи ниједном нису… »

Председнички избори СНС: Обрадовићево вандалско застрашивање у Пећинцима

Вечерње новости 28.03.2017
Српска напредна странка саопштила је да је згрожена због, како се наводи, вандалског застрашивања радника и председнице Општине Пећинци од стране лидера Покрета Двери и његових симпатизера. Српска напредна странка… »

Јеремић: Не стидим се националних осећања

Политика 28.03.2017
Председнички кандидат Вук Јеремић изјавио је данас да као председник Србије намерава да се ангажује и у унутрашњој и у спољној политици, уз оцену да кад дође на власт садашња владајућа коалиција неће више бити на… »

Јанковић: Бројати гласове на КиМ

Политика 28.03.2017
Изборни штаб председничког кандидата Саше Јанковића и даље тражи да се избори 2. априла на Косову и Метохији одрже по истим законским правилима која важе за остатак Србије, те да се гласови броје на КиМ. На конференцији за… »

Председнички избори Обрадовић: Никад не бих потписао бриселски и споразум НАТО, нити бих смањио пензије

Вечерње новости 28.03.2017
Председнички кандидат Двери Бошко Обрадовић изјавио је на завршној конвенцији у Чачку да као српски председник никада не би потписао "антиуставне" бриселске споразуме, споразум са НАТО пактом и закон о смањењу пензија… »

Вучић љубио руку цеци Премијер се дружио с најлепшим женама у СНС! Ову песму Цеца му је посветила!

Курир 28.03.2017
Весела атмосфера, подршка Вучићу и даме с цвећем које ђускају - то је слика која је овог поподнева отишла у јавност из СКЦ Шумице! СНС је данас организовао дружење дама из одбора странке с Александром Вучићем у СКЦ… »

Јеремић: Да мисле да не идем у други круг, не би то радили

Б92 28.03.2017
Београд -- Председнички кандидат Вук Јеремић је уверен да ће он и Александар Вучић бити "сасвим извесно" у другом кругу избора и да то зна и владајућа коалиција. "Да није тако, не бих био мета најагресивније негативне… »

Шешељ: Успешан премијер не би прелазио на мање важно место

Н1 Инфо 28.03.2017
Председнички кандидат Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ оценио је на предизборном митингу у Нишу, да успешан премијер не би прелазио на мање важну функцију, али да Александар Вучић то чини како би имао… »

Јеремић: Никад санкције Русији

Н1 Инфо 28.03.2017
Председнички кандидат Вук Јеремић изјавио је да Србија не треба да уводи санкције Русији "ни сада, ни било када". Он је за телевизију Б92 рекао да у Савету безбедности УН, приликом било које одлуке, Србија може да рачуна на… »

СНС: Опозициони кандидати припремају терен за дестабилизацију земље

БК ТВ 28.03.2017
Владимир Орлић, функционер СНС изјавио је данас да се причом о наводној крађи на КиМ припрема терен за "дестабилизацију земље". Како је навео реч је о покушају опозиционих кандидата да "изборе добију на улици", јер не могу… »