Региони архива вести 28.03.2017

За све пензионере карта пола цене

Југмедиа 28.03.2017
Град Врање и предузеће „Кавим Јединство“ потписали су данас Анекс уговора којим се омогућава попуст од 50 одсто на градски и приградски саобраћај ,за све пензионере на територији града. Примарним уговором који је потписан… »

Представници Светске банке о Коридору 10 са градоначелницима Лесковца и Врања

Југмедиа 28.03.2017
Делегација Светске банке коју је чинило осам извршних директора, на челу са Вернером Грубером који представља Србију у Борду директора ове институције, састала се јуче у Врању са градоначелницима Лесковца и Врања Гораном… »

Коалициона пресс конференција за Вучића

Југ пресс 28.03.2017
ЛЕСКОВАЦ Српска напредна странка је данас заказала заједничку конференцију за медије, са својим коалиционим партнерима , на којој је још једном пружена подршка председничкој кандидатури Александра Вучића. Председник… »

СНС организовао бесплатни скрининг остеопорозе

Југ пресс 28.03.2017
ЛЕСКОВАЦ У просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу данас је организован скрининг остеопорозе, који се препоручује женама преко 40 година старости, јер је код њих повећан ризик од оболевања од ове… »

Студенти пошумљавају Стару планину

Пиротске вести 28.03.2017
288СХАРЕС Подели Твитуј Велика група студената Шумарског факултета, уз логистичку подршку Шумског газдинства Пирот и Туристичке организације Пирот покренула је акцију пошумљавања Старе планине. погледајте прилог ТВ Пирот… »

ЕУ ће подржати еколошке пројекте у Бору

Политика 28.03.2017
БОР - Заменик шефа Делегације Европске уније у Србији Оскар Бенедикт посетио је РТБ Бор и рекао да је ЕУ спремна да финансира еколошке пројекте у Бору. Европска унија сваке године издвоји око 200 милиона евра за Србију, а реч… »

За 235 пољопривредника више од десет милиона динара

Југ пресс 28.03.2017
ЛЕСКОВАЦ По пети пут ове године 234 произвођача са територије града Лесковца остварило је право на подстицајна средства из буџета града, по конкурсу који је расписао Фонд за развој пољопривреде града Лесковца. Укупна вредност… »

Допринос Крагујевца развоју свих облика приступачности

иКрагујевац 28.03.2017
Град Крагујевац је ушао у ужи избор за доделу награде за допринос развоју свих облика приступачности на својој територији. Реч је о јавном позиву који је почетком фебруара расписао Заштитиник грађана у сарадњи са Тимом за… »

Реконструкција школе у Трмбасу

иКрагујевац 28.03.2017
Радове на објекту основне школе “Вук Стефановић Караџић“, одељење у Трмбасу обишли су данас члан Градског већа за образовање проф. др Недељко Манојловић, помоћник градоначелника за надзор над инвестицијама у… »

Пријем за Мирка Демића добитника награде “Меша Селимовић“

иКрагујевац 28.03.2017
За добитника награде “Меша Селимовић“, Мирка Демића, књижевника, публицисту и директора Народне библиотеке “Вук Караџић“ у Крагујевцу, у Свечаном салону зграде Града, Мирослав Петрашиновић, председник Скупштине… »