Региони архива вести 28.03.2017

Комплетан списак добитника трећег кола наградне игре "Узми рачун и победи"

Ноизз 28.03.2017
Прошле суботе, у наградној игри "Узми рачун и победи" извучена су чак два стана и 12 аутомобила "Фијат 500л". Уз путовања, веш машине, ваучере и друге вредне награде. Ово је цео списак добитника из трећег и претпоследњег… »

Јан Бибијан у ПЗД

Ритам града Кг 28.03.2017
Сутра од 18 часова, у Позоришту за децу Крагујевац, игра се најновија представа „Јан Бибијан“, коју је по роману Елина Пелина режирала Бисерка Колевска. Ово је прва представа научнофантастичног жанра у крагујевачком ПЗД… »

Борба против беле куге: Помоћ за вантелесну добија још 77 парова из Војводине

Курир 28.03.2017
У Војводини, као и у целој Србији, стопа наталитета нижа је од стопе морталитета, због чега покрајинска влада спроводи мере за подизање броја рођених. У покрајинској влади потписани су уговори о суфинансирању трошкова… »

Веома је важно да одете данас у цркву и помолите се овом свецу, а ево и зашто!

БК ТВ 28.03.2017
Српска православна црква и нејни верници данас обележавају празник посвећен свецу који нас учи шта су искрене емоције. Љубав према ма коме или ма чему, чак и према самоме себи, може се код човека временом охладити или… »

Поповић: Преговоре о Косову вратити у УН

Телеграф 28.03.2017
- Ни један Србин не може да буде слободан док сваки Србин на Косову и Метохији не буде слободан - рекао је Поповић. Председнички кандидат Демократске странке Србије Александар Поповић рекао је да се оштро противи досадашњим… »

"Ларина трка" у Шумарицама

иКрагујевац 28.03.2017
Дванаесто оријентиринг такмичење “Ларина трка”, коју организује Спортско друштво “Јасеница” из Смедеревске Паланке, под покровитељством општине Смедеревска Паланка и општине Крагујевац, а у сарадњи са Националним… »

ЧАНАК: Санџаку аутономија са скупштином, извршном влашћу и законском снагом! ВИДЕО

Санџак хабер 28.03.2017
Нови Пазар – Председнички кандидат Ненад Чанак, боравио је у Санџаку и приликом гостовања на Санџак тв изјавио да децентрализацију Србије треба спровести и Санџаку дати аутономију у оквиру Србије. Чанак је казао да… »

Библиотека богатија за преко 600 актуелних наслова

Пиротске вести 28.03.2017
66СХАРЕС Подели Твитуј Народна библиотека Србије поклонила је из свог фонда сувишака пиротској Библиотеци 220 акутелних наслова, чији је већи део обрађен и доступан читаоцима. Пиротски библиотекари су сами од понуђених… »

Пиротски матуранти положили испит из хуманости највишом оценом, уплаћено 93.800 динара за Милу Панић

Пиротске вести 28.03.2017
773СХАРЕС Подели Твитуј Матуранти пиротске Гимназије, у оквиру велике хуманитарне акције пиротских матураната “Буди и ти нечији херој” данас су на рачун за лечење наше мале суграђанке Миле Панић уплатили 93.800 динара… »

Реконструкција средње школе „Драгачево“ у току

Глас Западне Србије 28.03.2017
Лучани - Приликом посте радова на реконструкцији средње школе „Драгачево“ у Гучи директор Драган Тановић захвалио се Фондацији Новака Ђоковића која је донирала средства али и општини Лучани која је такође… »