Региони архива вести 28.03.2017

Опроштај од Зорана Белчевића

Глас Западне Србије 28.03.2017
Чачак - Наш друг Белчо био је велики шармер, весељак, радо виђен и омиљен у сваком друштву, рекао је председник Градског одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) у Чачку, Вељко Неговановић, поводом смрт Зорана… »

Унија жена СНС: Оснажити жене у економском и политичком смислу

Глас Западне Србије 28.03.2017
Бајина Башта - Чаланице Уније жена Општинског одбора Српске напредне странке Пријепоља, посетиле су Национални парк Таре у Бајној Башти поводом састанка на тему Регионализација Унија жена у Србији. У саопштењу се наводи… »

ЦРТА: “Грађани на стражи” прате изборни процес

Ритам града Кг 28.03.2017
ЦРТА посматрачка мисија “Грађани на стражи” прати квалитет целокупног изборног процеса и на изборни дан ће имати посматраче на бирачким местима. Током изборног дана 900 посматрача биће распоређено на основу случајног… »

Пијаним пацијентима помоћ уз асистенцију полиције

РТС 28.03.2017
Екипе Хитне помоћи у Суботици, у протекла три месеца четири пута напали су пацијенти у алкохолисаном стању. Решење тог проблема у суботичком Дому здравља виде у добијању статуса службеног лица за медицинске раднике. Због… »

Још чекају морску рибу

Вечерње новости 28.03.2017
Зашто фабрика немачке компаније ПТЦ није добила дозволу за почетак рада. Уговор о закупу хале коју је изградио град на Дунаву "тече" од 15. јануара 2016. ФАБРИКА за прераду морске рибе немачке компаније ПТЦ, којој је… »

Пиротски гимназијалац првак државе у физици

РТС 28.03.2017
На државном такмичењу из физике, које је одржано у Кладову, пиротску Гимназију представљало је осморо ученика. Ученик другог разреда Алекса Стефановић постао је државни првак и апсолутни је победник у својој категорији, а… »

У Косјерићу се припремају и за локалне изборе

РТС 28.03.2017
И док ће председнички избори бити одржани у недељу, 23. априла ће у Зајечару, Врбасу, Оџацима, Ковину и Косјерићу грађани бирати локалну власт. За 27 одборничких места у Скупштини општини Косјерић листе је предало… »

Спојио љубав према музици и фризерском занату

РТС 28.03.2017
Краљевчанин Дамњан Вукомановић од ране младости имао је жељу да једног дана постане успешан фризер и музичар. Не желећи да запостави ни занат, ни рокенрол, данас познати краљевачки фризер је у свом салону нашао место… »

Вучићев банер и на Леденој стени без дозволе

Јужне вести 28.03.2017
Још једна висећа реклама Александра Вучића постављена је на бандерама изнад Улице Димитрија Туцовића, на Леденој стени у Нишу. У Општини Палилула кажу да они нису издали дозволу, као и да ће наложити уклањање уколико… »

Штрајк упозорења чланова Синдиката ПТТ Србије

Глас Западне Србије 28.03.2017
Штрајкачи одбор Синдиката ПТТ Србије, донео је одлуку о једночасовном ступању у штрајк упозорења, сутра у врмену од 11:59 до 12:59 сати, у знак протеста према Влади Србије и пословању Поште због неиспуњених захтева. У… »