Извор: Ало архива вести 10.04.2017

Чак 80 одсто Срба уопште не чита књиге!

Ало 10.04.2017
Чак 80 одсто Срба признаје да годинама није прочитало ни једну једину књигу, показало је истраживање Завода за проучавање културног развитка. Према овом истраживању Срби немају потребе да читају нити да би се пословно… »

Мељниченкови под истрагом због јахте!

Ало 10.04.2017
Јахта руског милијадера и српског зета Андреја Мељниченка поново је у центру пажње светских медија, због истраге која је покренута око њене изградње. Један од најбогатијих људи на свету, којем је супруга Сандра недавно… »

Мараја Кери "шутнула" играча!

Ало 10.04.2017
Мараја Кери оставила је дечка Брајана Танаку после пет месеци забављања преносе светски медији. Певачица је наводно решила да стави тачку на везу због његове љубоморе. Наиме, Брајану је сметало што је она у блиским… »

Студенти поново на улицама широм Србије (ФОТО + ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Учесници "Протеста против диктатуре" и данас су се окупили у градовима широм Србије. У центру Београда је вечерас одржан "Протест против диктатуре" ;, а окупљање које је организовано осми пут завршено је без инцидената… »

"Нећу дозволити људима бившег режима да уведу диктатуру"

Ало 10.04.2017
Изабрани председник Републике Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је суштина онога што чини "бивши режим" да се направи атмосфера да се све уруши, да се делегитимишу све институције, да се сруши Србија, те да… »

Александра Крунић у другом колу!

Ало 10.04.2017
Српска тенисерка Александра Крунић пласирала се у друго коло турнира у Боготи, пошто је данас победила Маријану Дуке-Марино. Крунићева је колумбијску тенисерку победила са 2:0 у сетовима (6:2, 6:4), за сат и 13 минута игре… »

Не могу да поверујем да су ме убили моји играчи

Ало 10.04.2017
Бивши тренер Лестера Клаудио Ранијери рекао је данас да је неко у том клубу радио против њега, али је истакао да не мисли да су фудбалери стајали иза његовог отказа. "Не могу да поверујем да су ме убили моји играчи. Не, не… »

Војска убила 57 терориста

Ало 10.04.2017
Безбедносне снаге Нигера убиле су 57 припадника исламске екстремистичке организације Боко Харам, који су током ноћи напали село у јужном региону Дифа, саопштило је данас Министарство одбране Нигера. Како се наводи у… »

Откривене најмрачније фантазије људи!

Ало 10.04.2017
Безбедносни стручњаци успели су да хакују још једну секс играчку, међутим, овога пута она у себи има уграђену камеру. Наравно, оваквим чином угрожена је приватност и безбедност корисника. Реч је о вибратору који има… »

Додељене Пулицерове награде

Ало 10.04.2017
Пулицерову награду за 2016. годину, за новинарство у јавном интересу освојили су "Њујорк дејли њус" и "Пропаблика", док је ову награду за истраживачко новинарство добио "Чарлстон газет мејл". Пулицерова награда додељује се… »