Извор: Ало архива вести 10.04.2017

Гувернерка поднела оставку!

Ало 10.04.2017
Гувернерка украјинске централне банке и реформатор, Валерија Гонтарева, поднела је данас оставку након што је наишла на велики притисак тајкуна чије су банке затворене због незаконитих трансакција и кредита, извештава агенција… »

Потресно писмо мајке чиј је син преминуо од рака

Ало 10.04.2017
Дечак Нолан Скули (4) који је ујединио свет у борби против рабдомиосаркома, ретког облика рака, нажалост је изгубио битку. Скули, који је живео у Мариленду и који је покренуо спортисте, глумце, ватрогасце... Да подигну свест о… »

Председников авион разнела термобаричка бомба!

Ало 10.04.2017
Авион пољског председника Качињског разнела термобаричка бомба, показују нови резултати истраге. Нова пољска комисија за истрагу пада авиона пољског председника Леха Качињског у Смоленску 2010. године саопштила је данас… »

Овако данас изгледа Тања Бањанин (ФОТО)

Ало 10.04.2017
Тања Бањанин била је један од најмоћнијих вокала домаће поп сцене деведесетих, а онда се само повукла са сцене. Каријера Тање Бањанин је почела 1996. године кад је издала први албум. Они мало старији се сећају њене обраде… »

Књижевницу претукао познати глумац због дроге!

Ало 10.04.2017
Књижевница Јелена Тинска открила је да ју је познати глумац претукао због дроге. Тинска је била удата за глумца Игора Певрића. Њихов брак је трајао свега неколико месеци, а сада је открила и зашто се њихов брак распао. - Све… »

Обрадовић тражи хитан састанак опозиције!

Ало 10.04.2017
Обрадовић шефовима опозиционих посланичких група послао писмо у којем их позива на хитан састанак... Председник Двери Бошко Обрадовић упутио је данас позив свим шефовима опозиционих посланичких група, да се хитно састану у… »

Кљајевић ослобођен свих оптужби!

Ало 10.04.2017
Специјални суд у Београду ослободио је некадашњег председника Трговинског суда у Београду Горана Кљајевића свих оптужби за злоупотребе са предузећима у стечају у случају познатом као "стечајна мафија". Специјални суд у… »

Како жене варају према хороскопу?

Ало 10.04.2017
Овнови су јако добро организирани, па ће увек наћи времена за оне које воле, чак и кад га немају. Кад жена ован престане да налази време, лако је могуће да га налази за неког другог. Свако вара на свој начин, а иако се… »

ЦСКА жели Недовића!

Ало 10.04.2017
Српски репрезентативац Немања Недовић освојио је Еврокуп са Уникахом, што су будним оком испратили евроспки кошаркашки великани. Према писању локалног медија "Ла Опинион де Малага", Немања је на мети ни мање ни више него… »

Ново суђење за убиство Федора Фримермана

Ало 10.04.2017
Укинута првостепена пресуда којом су четворица бивших радника обезбеђења сплава "Саунд" била осуђена на вишегодишење казне затвора јер су на смрт пребили Федора Фримермана (30). Апелациони суд у Београду укинуо је… »