Извор: Ало архива вести 10.04.2017

Вучић: Нисмо причали о признању Косова

Ало 10.04.2017
Амерички сенатор Џон Мекејн изјавио је данас да је подршка САД Европи која је целовита и мирна "челично снажна" и да се ;нада сарадњи са Србијом у убрзању њеног напредовања ка евроатлантској заједници. Вучић је… »

Вучић и Мекејн помешали заставе (ФОТО)

Ало 10.04.2017
Премијер Александар Вучић и амерички сенатор Џон Мекејн накратко су данас, грешком, заменили места када су изашли пред новинаре, па је Вучић стао испред америчке, а Мекејн - српске заставе. Премијер Србије Александар… »

Мотоциклисти под лупом полиције!

Ало 10.04.2017
Саобраћајна полиција вршиће појачану контролу саобраћаја, а посебну пажњу обратиће на љубитеље двоточкаша! Саобраћајна полиција у наредном периоду обављаће појачану контролу саобраћаја, посебно везано за… »

Испесничен фудбалер Евертона (ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Фудбалер Евертона Рос Баркли био је жртва "ничим изазваног напада" у једном бару у Ливерпулу, саопштили су данас његови адвокати. Како је пренео Би-Би-Си (ББЦ), на друштвеним мрежама појавили су се снимци безбедносних камера… »

Каћа и Буха имају рандеву на суду!

Ало 10.04.2017
Бивши голупчићи, певачица Катарина Грујић (25) и Немања Буха (31), братанац првог српског сведока сарадника Љубише Бухе Чумета, наредни „рандеву” имаће на суду! Катарина је на Дан заљубљених 2016. закувала фрку у… »

Тео први, Кузмић пети, Ђенка најбољи!

Ало 10.04.2017
Велики успех Звездиног бека и центра! Чарлс Џенкинс је завршио лигашки део на првом месту по украденим лоптама са 2,1 крађом по утакмици. Иза њега били су Ник Калатес (1,6) и Бред Вонамејкер (1,6). И у скоковима Звезда је… »

Оптужница против мајке малолетног монструма

Ало 10.04.2017
Основно јавно тужилаштво у Новом Саду подигло је оптужницу против Д.Ј (49), мајке дечака, С.Н. који је у децембру прошле године запалио бескућника Драгутина Тодорчевића који је преминуо на лицу места од последица… »

Сахрањен пилот Ненад Ћулибрк

Ало 10.04.2017
Уз највише државне и војне почасти на Новом гробљу у Шапцу сахрањен је потпуковник Ненад Ћулибрк, пилот Ратног ваздухопловства и противваздушне одбране. Ћулибрк и капетан Дејан Пандуровић, приликом извођења редовне… »

Мирка и Вујадин неће на луди камен! (ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Иако сви очекују да српски фудбалер Вујадин Савић и глумица Мирка Васиљевић коначно стану на луди камен, то се ипак овог лета неће догодити. Како је за „Ало!” испричала атрактивна глумица, због Вујадинових пословних… »

Да ли бисте сели на "пенис" седиште? (ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Метро Мексико Ситија је протклих недеља изненадио путнике невероватном кампањом којом тамошња власт жели да подигне свест о сексуалном узнемиравању жена у средствима јавног превоза и иначе. Наиме, поставили су једно… »