Извор: Ало/Политика архива вести 10.04.2017

Гојковићева: Организатори, јавите се!

Ало 10.04.2017
Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, изјавила је јуче да су протести на улицама Београда „искључиво политички” и поручила организаторима да се јаве и пријаве када, где и на којој тачно траси ће бити одржан… »

Обрадовић тражи хитан састанак опозиције!

Ало 10.04.2017
Обрадовић шефовима опозиционих посланичких група послао писмо у којем их позива на хитан састанак... Председник Двери Бошко Обрадовић упутио је данас позив свим шефовима опозиционих посланичких група, да се хитно састану у… »

Вучић и Мекејн помешали заставе (ФОТО)

Ало 10.04.2017
Премијер Александар Вучић и амерички сенатор Џон Мекејн накратко су данас, грешком, заменили места када су изашли пред новинаре, па је Вучић стао испред америчке, а Мекејн - српске заставе. Премијер Србије Александар… »

ДС: Смените Мају Гојковић

Ало 10.04.2017
Демократска странка покренула је иницијативу за хитну смену Маје Гојковић и разрешење чланова РЕМ-а. "Морамо да одбранимо парламентаризам и институције, иначе нам следи увод у потпуну диктатуру. Од првог дана сматрамо да Маја… »

Вучић: Није истина да ћемо изаћи на улице

Ало 10.04.2017
Премијер Вучић поручио да није истина да Српска напредна странка планира окупљање својих присталица. Премијер Србије Александар Вучић није данас желео да коментарише резултате новог бројања гласова у Републичкој… »

Представник ЛДП-а у РИК-у поднео оставку

Ало 10.04.2017
Представник Либерално демократске партије у Репибличкој изборној комисији Драган Нинковић поднео је данас писану оставку и више неће учествовати у раду РИК-а, саопштила је ЛДП. "Као што је најавио председник ЛДП-а Чедомир… »

Очекивао сам бар извињење

Ало 10.04.2017
Председник Социјалдемократске партије Србије (СДПС) Расим Љајић рекао је данас да постоје најмање два разлога зашто је Нови Пазар одабран као главна тема у причи о наводној крадји гласова на председничким изборима 2. априла… »

Саша искористио, па шутнуо демократе!

Ало 10.04.2017
Председнички кандидат Саша Јанковић искористио је Демократску странку да се политички позиционира и прогласи себе лидером опозиције! Чланови и симпатизери те странке разочарани су и незадовољни јер су током читаве кампање… »

Вучић: Предложићу закон да добију 45 одсто форе!

Ало 10.04.2017
Александар Вучић, премијер и изабрани председник Србије, јуче је изјавио да ће предложити закон да је победник онај ко има мање од 45 одсто у односу на победника избора, а да премијер директно постане онај ко има 50 одсто… »