Извор: Ало архива вести 23.05.2017

Момир Булатовић кандидат за председника Црне Горе?

Ало 23.05.2017
Некадашњи председник Црне Горе и некада премијер СР Југославије Момир Булатовић, кандидат је за председника Црне Горе. Некадашњи председник Црне Горе и некада премијер СР Југославије Момир Булатовић, који сматра да је… »

Матурант ранио матуранта!

Ало 23.05.2017
Вукашин Крунић (18) рањен је око поноћи испред Свадбеног салона, на њега је из пиштоља пуцао Стефан Перовић (19). Вукашин Крунић (18), матурант никшићке гимназије "Стојан Церовић" рањен је око поноћи испред… »

Агент БИА био у Собрању током хаоса!

Ало 23.05.2017
Саветник у Амбасади Србије у Скопљу и официр Безбедносно-информативне агенције (БИА) Горан Живаљевић био је у Собрању Македоније у време упада насилних демонстраната 27. априла, објавила је вечерас македонска телевизија… »

Наша певачица ископирала светску звезду (ФОТО)

Ало 23.05.2017
Она чак има и назив за свој нови изглед. Више скоро да и није новост када нека од наших познатих личности ископира неку од светских звезда, али промена коју је певачица Индира Арадиновић Инди урадила шокирала је многе. А… »

Меланија поново искулирала Трампа, он одговорио овако! (ВИДЕО)

Ало 23.05.2017
Нови гаф између председника и прве даме САД! Меланија је постала хит на друђтшвеним мрежама када је избегла да током посете Израелу прихвати пружеу руку свог супруга. Брачни пар Трамп сада је у Риму, а приликом слетања на… »

На брзака елиминишете подочњаке

Ало 23.05.2017
Са модерним ритмом живота и радом од јутра до сутра, сасвим је уобичајена појава ненаспаваност. А с њом долазе и мрски подочњаци. Овај проблем се доста лако решава, и то природним методама. Краставци За ову фору сте сигурно… »

Абортирала је зато што је дечко малтретирао

Ало 23.05.2017
Шокантне оптужбе у ријалитију. Наиме, појавила се информација да је Далила желела да се уда за Рома, са којим је и побегла од родитеља. Убрзо је сазнала да је остала трудна, али како је он умео често да је малтретира у току… »

Ево ко је Јанковићу "украо" име покрета!

Ало 23.05.2017
Бојан Павловић председник Удружења Слободни грађани Србије из Новог Сада каже за "Ало!" да је на оснивачкој скупштини изнет велики број предлога за назив удружења, а овај им се највише свидео. Он негира да иза оснивања… »

Аутобус пао у клисуру, 13 мртвих

Ало 23.05.2017
Најмање 13 особа је погинуло, а седам је повређено данас у Индији, када је аутобус пао у клисуру дубине око 150 метара, на планинском северу земље, саопштила је полиција. Локални полицијски званичник изјавио је да су спасиоци… »

Сви буље у Јованин деколте из једног разлога! (ФОТО)

Ало 23.05.2017
Водитељка Јована Јеремић је за кратко време постала потпуно препознатљиво лице на малим екранима, али су и гледаоци могли добро да упознају њен карактер и темперамент. Јеремићева свакодневно води емисију која траје по… »