Извор: Блиц/Региони архива вести 23.05.2017

Потоп у Новом саду: Лед и пљусак протутњали градом

Блиц 23.05.2017
Невреме праћено пљуском, градом и грмљавином захватило је Нови Сад нешто после поднева. Како јављају грађани, град је падао на Детелинари и Новом Насељу, Лиману,али и на ободима града, у Петроварадину и на Римским… »

Муке жртве замене идентитета: Саобраћајцу из Ниша стигла гомила казни из Француске, а тамо никада није био

Блиц 23.05.2017
Саобраћајни полицајац из Ниша Д. Р. добио је поштом да плати четири казне у укупном износу од 1.000 евра за саобраћајне прекршаје учињене у Француској. Ништа не би било чудно да Д. Р. има важећи пасош, али он не да га… »

Они страхују када загрми: За пет дана гром ударио у две куће у Ивањици

Блиц 23.05.2017
На подручју ивањичке општине за пет дана у удару грома изгореле су две куће. У среду вече страдало је домаћинство Благомира Луковића из села Глеђица а у петак око 19 часова и стара кућа Радисава Милићевића из… »

Нова Варош: Због отказа стрелаца ван функције је трећина противградних станица

Блиц 22.05.2017
Са осам од укупно 27 противградних станица у Новој Вароши и Пријепољу ове године се неће дејствовати по облацима јер стрелци неће да раде за плату од свега 4.000 динара месечно. Још три противградне станице зарастају у коров… »

Потоци понели бујицу: Поплављена Бајина Башта, угрожено педесетак кућа

Блиц 23.05.2017
Поподневни пљусак који се сручио на Бајину Башту изазвао је поплаву која је под своје узела део града. Угрожена су насеља Вишесава и Баре где је вода, по речима председника општине Радомира Филиповића, ушла у дворишта… »

Случај гондола: Стаматовић у Министарству грађевине: Набавићу сва документа која су ми тражили

Блиц 23.05.2017
Златиборска гондола била је тема данашњег састанка између представника Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и челника општине Чајетина. Из Министарства је саопштено да су Чајетинци прихватили све… »

Апелациони суд пресудио: Учитељ добио отказ, па изгубио све. Сада тужи школу

Блиц 23.05.2017
Учитељ Мате Жарко правоснажном пресудом Апелационог суда у року од 15 дана мора да се врати на посао у Основну школу "Слободан Бајић-Паја", да му се плате судски трошкови и исплате све заостале зараде, чиме се поништава… »

Кров над главом за 14 избегличких породица

Блиц 23.05.2017
Први пут након рата и прогона са својих огњишта, 14 избеглих породица из Шапца и околине добиће прилику да живи и расте у сопственој кући. Комесеријат за избеглице доделио им је прошле недеље уговоре о бесповратној помоћи… »

Тршић: Ђачки Вуков сабор од 24. маја

Блиц 22.05.2017
Центар за културу "Вук Караџић" организоваће од 24. маја 46. Ђачки Вуков сабор, а свечано отварање манифестације посвећене стваралаштву младих је у 13 сати на саборишту у Тршићу. У природном амфитеатру позоришну… »