Региони архива вести 23.05.2017

Изложба Хидден, Бориса Бурића

Ритам града Кг 23.05.2017
Изложба Хидден, аутора Бориса Бурића, биће отворена вечерас у 20 часова, у Галерији СКЦ-а. … Појава невидљивог присуства је тема серије фотографија Хидден коју је Борис Бурић направио током свог резиденционалног боравка у… »

Замена дозвола и викендом

Југмедиа 23.05.2017
Полицијска управа у Врању саопштила је да ће због повећаног броја захтева за замену возачких дозвола на старом обрасцу, шалтери Одсека за управне послове у свим полицијским станицама радити сваког радног дана од 7.30 до 20… »

Нова Варош: Због отказа стрелаца ван функције је трећина противградних станица

Блиц 22.05.2017
Са осам од укупно 27 противградних станица у Новој Вароши и Пријепољу ове године се неће дејствовати по облацима јер стрелци неће да раде за плату од свега 4.000 динара месечно. Још три противградне станице зарастају у коров… »

Невреме у Крупњу, речице се излиле, поплављено 10 кућа

Политика 23.05.2017
КРУПАЊ - Јако невреме праћено кишом данас после подне погодило је Крупањ и изазвало поплаве и проблеме на путевима. Поплављено је више од 10 кућа, а великом броју домаћинстава прети опасност од плављења, јавио је РТС… »

ГВ: Поједностављен поступак за упис деце у предшколске установе

Ритам града Кг 23.05.2017
Градско веће на данас одржаној седници дало је сагласност предшколским установама “Нада Наумовић“ и “Ђурђевдан“ на измене и допуне Правилника о начину, критеријуму и поступку пријема деце у те установе. Ради се… »

Отворен први Фестивал музичке омладине

Ритам града Кг 23.05.2017
У организацији Удружења Музичка омладина Крагујевац уз подршку Музичке школе “Др Милоје Милојевић“ и под покровитељством града Крагујевца у сали Прве крагујевачке гимназије отворен је први Фестивал музичке омладине… »

О миру, сарадњи и добросуседству

Вечерње новости 23.05.2017
Конференција о регионалној стабилности биће одржана 9.јуна у подне у Културном центру Новог Сада.Биће то нека врста округлог стола, на којем ће о регионалној стабилности, сарадњи и побољшању односа на постјугословенским… »

Нови Сад нестао под водом: Ако имате проблема са поплавама јавите се на следеће бројеве

Телеграф 23.05.2017
Саобраћај се тренутно не одвија у Индустријској, а нормализује се у другим улицама у Новом Саду. У Новом Саду за два сата пало дупло више кише, од количине коју градска мрежа може да прими, а највише проблема на Детелинари… »

Протест пријатеља и родбине после самоубиства фудбалера: Докле ће силеџије у Србији завијати мајке у црно? (фото)

Телеграф 23.05.2017
- Није више био исти, често је имао кошмаре. Лечио се од тешке психозе, зато је, вероватно, и дигао руку на себе – неутешна је мајка Драгана. Драган Милошевић (22) убио се прошле недеље у Београду. Његови ближњи… »

Посао за 102 особе, стартује 30 волонтера приправника, а у оквиру јавних радова ангажована 42 незапослена

Пиротске вести 23.05.2017
88Подели Подели Твитуј Град је издвојио око 16.5 милиона динара за финансирање приправничког стажа и полагање стручних испита и јавне радове на локалу. Одобрена су средства за 22 послодавца где ће бити ангажовано 30… »