Региони архива вести 23.05.2017

Концертом пијанисте Маџара отворен фестивал Ледамус

Југмедиа 23.05.2017
Пијаниста Александар Маџар одржао је вечерас концерт у свечаној сали града Лесковца поводом отварања деветог фестивала Лесковачки дани музике ( ЛЕДАМУС ) Музичке школе „Станислав Бинички“, који траје до 21. јуна… »

Малтретирала мајку и брата

Радио сто плус 23.05.2017
Полиција у Тутину данас је ухапсила А. Х. (1994), осумњичену да је малтретирала и физички напала мајку и малолетног брата. "Осумњичена се терети за насиље у породици и њој је по одобрењу надлежног тужиоца донето решење… »

Отворен Дијагностички центар

Радио сто плус 23.05.2017
Министри у влади Србије, Златибор Лончар и Расим Љајић, свечано су данас у Новом Пазару отворили дијагностички центар, за који су Уједињени Арапски Емирати донирали око три милиона евра. Министар Лончар је том приликом… »

Радници и даље одмеравају снаге у спорту

Глас Западне Србије 23.05.2017
Чачак – Радници Чачка и даље проверавају своје спортске способности на радничким играма. У полуфиналним мечевима своје снаге ће одмерити екипе Градске управе, као победници групе И, затим ЈКП Водовод, као победник групе… »

Почела акција дезинсекције и дератизације

Југ пресс 23.05.2017
ЛЕСКОВАЦ Почела је акција системске дезинсекције и дератизације на територији града Лесковца и трајаће наредних месец дана. Реализација акције поверена је најповољнијем понуђачу, стручној установи „Југоинспект“ из… »

БНВ помаже отварање библиотеке у Рожајама

Радио сто плус 23.05.2017
Представници Бошњачког националног већа из Новог Пазара обезбедили су и поклонили више од 100 књига намењених формирању будуће Бошњачке библиотеке у Рожајама. Књиге су дониране током посете Бошњачком националном… »

Млади моделари одеће прате светске трендове

Југмедиа 23.05.2017
Одевне комаде које су креирали моделари одеће и модни кројаче Школе за текстил и дизајн прошетале су вечерас ученице те школе, а модела и стилова је било разних – од оних спортских, и лакших, памучних материјала, преко… »

Сутра без струје део центра града и насеље Анчики

Југмедиа 23.05.2017
Становници насеља Анчики, односно у улицама: Барска, Анчики, Бранка Тончића, Далматинска, Сретена Николића, Светог Николе, Светогорска, Томе Костића, Воје Мичића и Заплањска, биће сутра без струје од 8 до 16 часова… »

Опрез, стиже опасно невреме! У овим деловима Србије је РХМЗ најавио велике падавине! (фото)

иКрагујевац 23.05.2017
Републички хидрометеоролошки завод најавио је за сутра веома опасно време у западној и југозападној Србији, праћено обилним падавинама и грмљавином. Према карти објављеној на сајту РХМЗ, западни делови наше замље бићи… »

Фестивал здравог живота

Југ пресс 23.05.2017
ЛЕСКОВАЦ У централном Градском парку по традицији Центар за економику домаћинства организовао је Фестивал здравог живота. Ово је већ десета година одржавања овог фестивала на коме учешће узимају поборници здравог живота… »