Региони архива вести 23.05.2017

Неслога у СПЦ: Пензионисани епископ Качавенда посвађао владике

Курир 23.05.2017
На Сабору затражено да бивши епископ зворничко-тузлански буде измештен из луксузног дворца у Бијељини, али су се појединци томе успротивили. Василије Качавенда, умировљени епископ зворничко-тузлански, посвађао је владике… »

Удес у Крагујевцу

иКрагујевац 23.05.2017
Како иКрагујевац сазнаје догодио се удес између Темпа и Рода центра. До незгоде је дошло између два возила око 20 часова. Причињена је материјална штета, а према незваничним информацијама повређених нема. Возачи се моле… »

Многе улице сутра без електричне енергије!

иКрагујевац 23.05.2017
Сутра без електричне енергије: - Због реконструкције мреже ниског напона у времену од 09 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије у ул. Сарајлиној и Катарине Богдановић. - Због замене мерних уређаја у… »

Бивши ђак обнавља школу

Политика 23.05.2017
Зграду основне школе у Јошаничкој Бањи чији је ђак био пре осам деценија обновиће добротвор Миломир Главчић из Канаде. Јошаничка Бања – Обнова зграде основне школе у Јошаничкој Бањи требало је да отпочне још… »

КГ: Концерт Сање Вучинић

иКрагујевац 23.05.2017
У четвртак, 25. маја, у 20 сати, у атријуму Крагујевац Плазе, на свечаном отварању Фотораме 007, наступиће Сања Вучинић, прошлогодишња представница Србије на Евровизији. Пре наступа Сање Вучинић, у 19 сати, биће… »

Галерији наложено да се исели из зграде у центру Ниша

Јужне вести 23.05.2017
Иако је Агенција за реституцију Галерију "Србија" вратила наследницима некадашњих власника пре скоро 4 године, градске власти ни пред само исељење фонда Галерије, нису нашле простор за 1.500 дела југословенске и српске… »

Представљен пројекат Мрежа финансијских менаџера ЕУ пројеката

иКрагујевац 23.05.2017
У организацији Центра за промоцију науке уз подршку града Крагујевца представљена је Мрежа финансијских менаџера ЕУ пројеката. Реч је о пројекту који Центар реализује уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког… »

ИКС међународни сајам лова, риболова, ловног туризма и наутике

иКрагујевац 23.05.2017
У организацији „Метеор-стилл“-а и суорганизацији Шумадија сајма и Ловачког савеза централне Србије, под покровитељством Града Крагујевца, у периоду од 25. до 28. маја, на Шумадија сајму биће одржан ИКС међународни сајам… »

Нишки привредник постао почасни конзул Аустрије

Јужне вести 23.05.2017
Један од оснивача и власника аустријско-српске фирме “Тагор” Горан Јовановић постао је почасни конзул Аустрије у Нишу и убудуће ће, каже, утицати на економску и трговинску сарадњу две земље, као и на инвестиције и… »

Пријем за делегацију Магнитогорског државног техничког универзитета Г. И. Носов

иКрагујевац 23.05.2017
Градоначелник Крагујевца Радомир Николић са сарадницима организовао је данас пријем за делегацију Магнитогорског државног техничког универзитета Г. И. Носов из Руске федерације, коју чине ректор Валериј Колокољцев… »