Региони архива вести 23.05.2017

Прокупачки радикали: Миленковићев одлазак ће нам вратити чланове

Јужне вести 23.05.2017
Српска радикална странка у Прокупљу је, како кажу из ове партије, последњих дана примила на десетине приступница људи који желе да се учлане у СРС, а део њих, тврде, долази и из редова СНС јер су разочарани у политику која… »

Младић пао са зграде у Нишу

Нишке вести 23.05.2017
У Хитној помои кажу да су младића, по доласку на лице места, затекли без свести, али да је дисао и давао знаке живота. „Он је након тога пребачен у Ургентни центар“, кажу у Хитној. Према речима очевидаца, реч је о… »

Комунална полиција стаје на пут продаји „на црно“ на Тврђавској пијаци

Нишке вести 23.05.2017
Будући да се продаја на велико врши само на Кванташкој пијаци, ванпијачни продавци који своју робу покушавају да продају поред градских тржница, сада ће активно бити контролисани, нарочито поред Тврђаве. Комуналној… »

Потоци понели бујицу: Поплављена Бајина Башта, угрожено педесетак кућа

Блиц 23.05.2017
Поподневни пљусак који се сручио на Бајину Башту изазвао је поплаву која је под своје узела део града. Угрожена су насеља Вишесава и Баре где је вода, по речима председника општине Радомира Филиповића, ушла у дворишта… »

Ученици из Италије У Власотинцу

Југ пресс 23.05.2017
Власотиначка Гимназија „Стеван Јаковљевић“ угостиће током пет дана ученике и наставнике Пословне школе из италијанског града Фалконара Маритима. Професор Биљана Пиповић, захваљујући чијем ангажовању је дошло до… »

Представници Европске Команде САД обишли Сигурну кућу

Југ пресс 23.05.2017
ВРАЊЕ Мајор америчке војске, Крис О'Брајам посетио је Врање и са сарадницима је обишао Сигурну кућу, чију је изградњу делом средстава финансирала и Европска Команда САД. У раду састанка учествовале су члан Градског већа… »

Ево шта вас очекује у Дневнику западне Србије

Глас Западне Србије 23.05.2017
У вечерашњем Дневнику западне Србије који се емитује из студија у Чачку сваког радног дана у 20:30 и 23:00. - Невреме праћено градом погодило Лучане - Село из укрштених речи коначно добило пут - Бесплатно летовање за… »

Град ускоро преузима РТК?

Ритам града Кг 23.05.2017
Градско веће Крагујевца донело је закључак о подношењу захтева Влади Републике Србије за преузимање оснивачких права над Радио телевизијом Крагујевац. Уколико Влада Србије да сагласност и донесе одговарајућа акта из своје… »

Не зна се где ће завршити богата збирка Галерије „Србија“

Нишке вести 23.05.2017
Галерија савремене ликовне уметности (ГСЛУ) је у понедељак, 22. маја добила упозорење Управе за имовину града Ниша да до 1. јуна напусти галеријски простор “Србија”, те да има мање од седам дана да исели сав фонд који… »

На бесплатне студије само профили потребни држави?

Нишке вести 23.05.2017
Након доношења новог Закона о образовању, факултети ће на бесплатне студије уписивати само оно што државу интересује, изјавио је у Нишу министар просвете Младен Шарчевић. Он је на трибини у Ректорату Универзитета… »