Региони архива вести 23.05.2017

Културно – историјска блага Ниша ускоро доступна посетиоцима?

Нишке вести 23.05.2017
Од недовољно истражене виле са октогоном која се налази на Градском пољу, преко неистражених делова Тврђаве па све до непроцењиво вредних мозаика и рушевина на Медијани… Град Ниш лежи на готово неистраженом културно… »

Помозимо малом анђелу: Неди хитно потребна помоћ

иКрагујевац 23.05.2017
Мала Крагујевчанка Неда Кујунџић (6) болује од целебралне парализе коју очекује трансплатација матичних ћелија у Бечу 08.06.2017.год. Неда је дете из близаначке трудноће. Она се родила прва и то раније у 32. недељи… »

Малишани из „Чаролије“ улепшали Ноћ музеја и финале Бум феста

Нишке вести 23.05.2017
Хор „Чаролија“ има пуне руке посла последњих дана. Финале Бум феста и Народна библиотека Стеван Сремац у Ноћи музеја не би били исти да све присутне, са сцене нису поздравили распевани малишани из овог дечијег хора… »

Полом оштетио четири аутомобила

ОК радио 23.05.2017
„Поло“ врањских регистрација у уторак пред крај радног времена оштетио је неколико аутомобила на рубу паркинга код Библиотеке. Инцидент се догодио када је „поло“, из за сада непознатих разлога, променио правац кретања… »

Лесковачки градски парк – здрав живот, пролеће и рукотворине

Југмедиа 23.05.2017
Центар за Економику домааћинства из Лесковца организовао је данас у централном градском парку традиционални Фестивал здравог живота, десети по реду, са циљем да деци и омладини презентује здрав животни стил. Кроз разне врсте… »

Пријављивање за Мини Гитаријаду до 27. маја

Југмедиа 23.05.2017
До прве Мини Гитаријаде у Врању, која ће бити одржана на теренима Спортског центра остало је још десетак дана. Припреме су у току , а пријава заинтересованих бендова трајаће до 27. маја, каже градски већник за туризам Мића… »

Мирко Чикириз искључен из СПО: После оптужби за обмањивање чланове странке избачен једногласно!

Глас Западне Србије 23.05.2017
Крагујевац - На седници градског одбора СПО-а у Крагујевцу, на вечерашњој седници једногласном одлуком из странке је искључен потпредседник СПО и државни секретар у Министарству правде Мирко Чикириз! Према писању… »

Случај гондола: Стаматовић у Министарству грађевине: Набавићу сва документа која су ми тражили

Блиц 23.05.2017
Златиборска гондола била је тема данашњег састанка између представника Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и челника општине Чајетина. Из Министарства је саопштено да су Чајетинци прихватили све… »

Слободна зона коначно добила првог станара

Југмедиа 23.05.2017
Привредно друштво “Слободна Зона” из Врања, потписало је данас уговор са италијанском фабриком намештаја “Топ софа” и тиме добила свог првог корисника у њиховом систему још од формирања 2013. године. Иако је Законом… »

Према грађанима једнако

Вечерње новости 23.05.2017
Функционери и чиновници у органима градске управе ускоро добијају кодекс понашања.Чиновници не смеју да траже или примају поклоне, новац или било какву услугу. КАКО запослени у градским органима, постављени и изабрани… »