Региони архива вести 23.05.2017

Морал је поново у моди

Крагујевачке 23.05.2017
Постоје те такозване вечите теме, толико вариране кроз све епохе, средишње у наративима и судбинским заплетима скоро свих култура, да се чини да су инваријантно историјски неизмењиво језгро саме људскости, као Бог… »

(Фото) колоније птица изненадиле орнитологе: Роде окупирале Нови Сад

Курир 23.05.2017
НОВИ САД - На недовршеној пословној згради која се налази уз ауто - пут у Новом Саду ове године се настанила читава колонија белих рода. Пре неколико година пар рода је гнездо свио на високом бетонском стубу, да би им се у… »

Коначно: Топ софа у Слободној зони

ОК радио 23.05.2017
Потписивањем уговора о сарадњи у уторак, италијанска компанија „Топ софа“ постала је први корисник Слободне зоне у Врању. Тиме је Слободна зона почела да остварује план зацртан приликом оснивања 2013. године. Церемонији… »

Вулин се у Ниш довезао уступљеном “шкодом”

Јужне вести 23.05.2017
Иако је Министарство за социјалну политику тврдило да су луксузне “шкоде” купљене за установе социјалне заштите, јер им “возни парк није обнављан 20 година”, ове установе и даље користе стара кола, а нова су заправо… »

Млади из Унлабеледа указали на проблеме друштва

Радио сто плус 23.05.2017
Чланови организације Унлабелед у Новом Пазару указали су данас на пет главних проблема које притискају наше друштво, а то су шовинизам, корупција, сексизам, сексуализам и стигматизација особа са психичким болестима. Они су на… »

Џенан и Лексингтон бенд на Дринској регати

Глас Западне Србије 23.05.2017
Љубовија - Дринска регата Љубовија је спуст најлепшим делом тока реке Дрине од Рогачице до Љубовије - 40 км пловидбе најлепшим делом тока реке Дрине. Традиционално се организује друге суботе јула – 8.јул ове године… »

Манасић најјачи дизач тегова у Србији

ОК радио 23.05.2017
На државном првенству у дизању тегова које је одржано у Врању, за најјачег у “бенч прессу” са подигнутих 212,5 килограма проглашен Врањанац Стефан Манасић. Најјачи у дисциплини “мртво дизање” проглашен је… »

Завршна приредба чачанских предшколаца

Глас Западне Србије 23.05.2017
Чачак – Предшколска установа Моје детињство из Чачка синоћ је одржала завршну приредбу у Дому културе. Пред више стотина посетилаца прославили су завршетак припремно предшколског програма. Са креативним… »

Дечији мајски салон у Народном музеју

Глас Западне Србије 23.05.2017
Чачак – У Галерији Народног музеја у среду 24. маја биће отворена 34. Дечји мајски салон. Традиционална годишња ликовна смотра, овога пута биће на тему „Време путовања“. Ове године учествоваће 16 школа из града… »

Ни: Спорни тендер потписао министар Лончар

ОК радио 23.05.2017
Већ неколико дана највиши државни званичници прете процесуирањем и хапшењем неименованих криваца за кашњење радова на изградњи Клиничког центра у Нишу. Истовремено, испоставило се да препрека отварању нишког… »