Наука & Технологија архива вести 23.05.2017

АСУС и Телеграф вас воде на највећи регионални гејминг и ИТ догађај!

Телеграф 23.05.2017
ПлаиИТСхов Србија организовали су АСУС и Мицрософт, а Телеграф дели 50 карата за овај догађај. АСУС и Телеграф вас воде на ПлаиИТСхов Србија, највећи регионални сајам гејминг и ИТ индустрије који се одржава 27. маја на… »