Извор: Глас Западне Србије/Региони архива вести 15.06.2017

Виновник саобраћајне несреће код Косјерића осуђен на четири године затвора

Глас Западне Србије 15.06.2017
Слободан Пантовић (38) из Косјерића осуђен је данас пред Вишим судом у Ужицу на четири године затвора због удеса који је изазвао 2. августа прошле године у коме су погинули рођаци Саша Ђукић (30) и Никола Ђурђевић… »

И вепар у надници

Глас Западне Србије 15.06.2017
Ужице – Змије, осе, пчеле и напасти свих врста редовни су “гости” у малињацима током бербе “црвеног злата”, а бројним пошастима што загорчавају живот берачима јуче се придужилаи једна – дивља свиња. Велики… »

Двери поручују СНС: Народ вас више не жели

Глас Западне Србије 15.06.2017
Нова Варош - У Новој Вароши се не стишавају страсти после избора за Савете месних заједница. Општински одбор Српског покрета Двери, каже да Месна заједница Акмачићи броји 11 чланова савета, од тога седам чланова су… »

Дејан Цукић оптимистичан пред почетак Приче

Глас Западне Србије 15.06.2017
Чачак – До почетка фестивала Прича остало је још само пар сати, а свој наступ прве вечери одржаће Дејан Цукић и Спори ритам бенд. “После дуго година Спори ритам бенд вечарас наступа у Чачку и једва чекамо прве… »

Асфалтирана три нова путна правца

Глас Западне Србије 15.06.2017
Прибој - Јавно предузеће за уређење грађевинског земљишта и развој Прибоја, протеклих дана завршило је асфалтирање три нова путна правца, укупне дужине око 660 м, наводи се на сајту ове општине. Ради се о путу ка… »

Формиран Привредни савет општине Прибој

Глас Западне Србије 15.06.2017
Прибој - На округлом столу „Партнерством до успеха“ који су организовали општина Прибој и Канцеларија за локални економски развој, основан је Привредни савет Прибоја. У Савет је изабрано 17 чланова, од чега 6 представника… »

Ршумовић добитник Златиборске повеље

Глас Западне Србије 15.06.2017
Чајетина – Одборници чајетинског локалног парламента на данашњој 13. седници донели су Одлуку о додељивању награда и признања општине Чајетина у 2017. години, које ће бити уручене 30. јуна поводом Дана општине… »

Уклоњена олупина аутомобила у Овчар бањи

Глас Западне Србије 15.06.2017
Чачак – Олупина аутомобила која је дуже од годину дана стајала у најлепшем делу Овчарско кабларске клисуре, након писања Гласа западне Србије напокон је уклоњена. Аутомобил који је слупан вероватно приликом неке… »

СПС: Неко похваљен, неко искључен

Глас Западне Србије 15.06.2017
Горњи Милановац – Извршни одбор ОО СПС похвалио је рад одборничке групе и новоизабраног председника Вучка Стојковића где је показано изузетно јединство свих 16 чланова Одборничке групе Ивица Дачић – Социјалистичка… »

Божић: Ако нам држава не помогне, мораћемо да се крпимо

Глас Западне Србије 15.06.2017
Пожега - Општина Пожега упутила је апел држави да помогне у санацији штете на домаћинствима, инфраструктури и пољопривредним добрима коју је 2. јуна начинила поплава. Цех, који су нанели бујични потоци које је покренула… »